Hyvää lauantaipäivää! Reissusta ollaan palatttu jo muutama päivä sitten. Reissu oli onnistunut ja ilmat lellivät meitä koko viikon.

Viimeinen lomakuvamme on Roiston lentokoneesta ottama, jossa pilvien lomassa siintelee Espanjan korkein vuori eli Teneriffan Teide. Sieltä lähtiessä oli sellainen olo, että olisi voinut jäädä sinne vaikka kuukaudeksi, mutta toisaalta oli kyllä mukava tulla taas kotiinkin.  Annishuivia ja sytomyssyjä tein matkalla ja valmistakin on tullut. 

Viime yönä oli pingotuksessa HulluHuiviVuoteni kolmas huivi eli...


..Annis. Suomenkielinen ohje löytyy TÄÄLTÄ.  Lanka on aivan ihanaa pehmoista Lumoavasta langasta ostettua Baby Alpacaa.


Malli on kaunis, mutta omaan huiviini en ole tyytyväinen. Ongelmia  minulle  tuotti nyppykerrokset. Kokemattomuudestako tuo johtui tai sitten vain lanka ei ollut nyppyjen tekoon soveltuva. Seitsemän silmukan nyppylangat olivat niin tiukalla, että oli hermoja raastavaa ja  aikamoista vääntämistä niiden teko. Olin jo välillä luovuttaa, mutta onneksi en kuitenkaan. Huivin on ihan Jees ja kelpaa mulle.

Sitten pari sytomyssyä..


Musta myssy, jossa tein 2 ks ja 2 kjs neulosta ja..


..pinkki perusmyssy, josta tulikin lapsen koko.

Tänään meille tulee ystäviä iltaa istumaan. Tarjoamme Kreikkalaista ruokaa ja menu on aikalailla sama kuin reilun vuodentakainen, josta   kerron  TÄÄLLÄ.

Pitaleivän leivoin  tänä aamuna ja tälläkertaa itse. Ohjeen nappasin TÄÄLTÄ. Pitaleipähän  täytetään mieluisilla täyteillä tai syödään sellaisenaan ruuan kanssa.

Mukavaa viikonloppua!

Toivoo Seijasisko