18.1.1988 klo 12.53 syntyi esikoiseni, ihana tyttäremme Satu.  Tytär  syntyi kolme viikkoa ennen laskettua aikaa ja painoi vain 2310 grammaa, mutta oli syntyissään pirtsakka ja terve tyttö ja muistan kätilön sanat : "Sirpakka tyttö täällä on!"

Kuvassa tyttäreni n. viikon vanhana.

Tytär juhli 21-vuotis synttäreitään eilen ystäviensä  kanssa asunnollaan. Minäkin  leivoin noihin juhliiin omenapiirakan ja muuten kaksi kertaa. Vein neljän aikaan tyttärelleni leipomani piirakan. Piirakka oli sitten ollut vuokineen kaupan muovipussissa keittiön lattialla ja tyttö oli  erehtynyt kiireessä luulemaan sitä  roskapussiksi ja  kaatanut imurin pölypussin sisällön  muovipussin. Yllättynyt Juuri kun pääsin kotiin niin puhelin soi ja tytär kertoo surkeana tapahtuneesta. ItkuNo mitä tekee äiti: no äiti leipooo uuden omenapiirakan, jonka tyttäreni ystävät käyvät puolitoista tuntia  myöhemmin  hakemassa. Nauru

Tänään olemme hieman juhlineet täällä kotona.

Viiden aikaan tulivat vanhempani, siskontytär Anna-Liisa, poikani tyttöystävansä kanssa.

Kakussa komeilikin 40, koska poikani tyttöystävä  täytti eilen 19 ja tyttäreni siis tänään  21 eli halusin tehdä yhteisen kakun  heille molemmmille eli 19+21=40.

Tytär sai minulta myös pehmeän paketin joka sisälsi:

Palatossut...

ja Noro Kyreon langasta kutomani lapaset. Tytär tykkäsi ja  tuntui erityisesti pitävän Noro-lapasista.

Pojan tyttöystävää muistimme  jo eilen kortilla ja suklaalevyllä  ja lupasin neuloa hänellekkin palatossut, jotka ovatkin jotka puikoilla.

Meillä oli mukavaa. Katselimme vanhoja videoita lapsista pieninä ja mikä oli hienoa siskontyttö otti meistä oikein perhekuvan. Haluan lähetää kuvan ainakin Plan-kummilapsellemme Linhille Vietnamiin. Kuulin myös mukava uutisen, että sukuun on tulossa toukokuun lopulla vauva, joten pääsen vauvantossuja tänäkin vuonna neulomaan.

Oulun uimahallissa on kisailtu viikonloppuna ja sentähden  vesijumpat ovat jääneet väliin. Ihanaa päästä taas huomenna vesijuoksemaan ja jumpalle ja Ounen neuletapaamiseenkin olen aikeissa mennä.

Mukavaa viikonalkua muillekkin

Toivottaa Seijasisko