Oli ihanat juhlat!

Ensin oltiin siis Kreikkalaisessa syömässä  läheisten kanssa ja sitten menimme porukalla siskoni luokse kahville. Siskoni kanssa olimme yhteistuumin suunnitelleet ja toteuttaneet tarjoilut.  Kunniavieraana oli äitini 85-vuotias lapsuudenystävä, joka tuolloin 9.10.1948 oli toisena  todistajana vanhempieni vihkitilaisuudessa. Toinen todistaja oli silloinen isäni armeijakaveri. Koska isäni oli silloin armeijassa täällä Oulussa niin vihkiminen tapahtui Oulussa pappilan juhlasalissa. Vihkimisen jälkeen pieni seurue oli mennyt syömään Arinan ravintolaan. Vanhemmillani on kolme lasta, seitsemän  lastenlasta ja neljä lastenlastenlasta.



Kahvipöytä 



Kukkasia eli siskonperheeltä aina niin kaunis orkidea, siskontytöltä ihana, hempeä ruusukimppu ja meiltä pieni hääkimppu(päivänkakkaraa, orkideaa ja ruusu)..ja kotiinkin olivat saaneet vielä kukkasia.



Juhlapari kakkua leikkaamassa. Kaapinpaikasta ei tarvinnut enää taistella kakkua leikatessa..se on kyllä selvinnyt 60-vuoden avioliiton aikana.;)

Juhlat olivat onnistuneet ja kaikille jäi mukava mieli ja hyviä muistoja.

Sellaistakin kuuluu että miehen puolen lähisukuun  on syntynyt poikavauva Aleksis Kiven päivänä 10.10. Onnea sinne Kemiin kaikille ja mulla onkin nyt sitten pikkutossut puikoilla ja ensiviikolla lähtenevät onnittelukortin kera postiin.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Seijasisko