Viime maaliskuussa  istutin kolme traakkipuun siementä ruukkuihin. Siemenet poimin Puerto De La Cruzin orkideapuistosta. Ilokseni sain siemenet itämään. Kaksi tainta selvisi talven yli ja tänään vaihdoin niille isommat ruukut ja  uutta multaa ....ja siinä ne nyt keittiön ovat ikkunalla  ja saavat valoa Suomen  kevätauringosta.Tänä keväänikin minulle tarjoutuu mahdollisuus kerätä traakkipuun juurelta  siemeniä. Nimittäin lähdemme mieheni kanssa 5.4 kahden viikon lomalle samaiseen  Puerto De La Cruziin. Olemme lomailleet aika monessa Kanariansaarten lomakaupungissa, mutta Puerto De La Cruzista  on tullut suosikkimme. Keskitalvella siellä tosin on monesti hieman epävakaista, mutta kun olemme olleet siellä pari kertaa maalis-huhtikuussa niin ilmat ovat molemmilla kerroilla suosineet.Siellä on tosi vehreää ja kauniita puistoalueita kuten Orkideapuisto, Vesiputouspuisto ja kasvitieteellinen puutarha....ihana Jardinin mustahiekkainen uimaranta ja Lanzarotelaisen arkkitehdin  Cesar Manriquen suunnittelemat merivesialtaat.. pieni vanha kirkko keskellä kaupunkia ja vanhakaupunki.. Chargon aukio ravintoloineen  ja musikanttineen. Tällä kertaa huoneistohotellimme (Girasol) sijaitsee keskeisellä paikalla Chargon aukion vieressä. Hotelli ei ole mitään luksusta, mutta kuitenkin kivantuntoinen ja suosittu hotelli. Kelpaa hyvin meille.
 
Minulla on sellainenkin kiva uutinen, että olen saanut poikani kotiin. Poikani on opiskellut turva-alaa Torniossa ja nyt on viimeinen lukuvuosi meneillään ja hän saikin harjoittelupaikan koko loppukevääksi täältä Oulusta. Tuntuu ihan kivalta ja poika on niin miehistynyt ja  tulemme  toimeen oikein hyvin. Heinäkuussa sitten häntä kutsuu armeija Sodankylässä.

Nyt lähden tekemään pojan lempiruokaa eli äidin tekemää makaroonilaatikkoaHymy ja uimareissunkin aion iltapäivällä tehdä.

Mukavaa viikkoa kaikille

Seijasisko