EDIT: 25.7.10 KLO 18.55: Julkaisin tämän postauksen jo aiemmin päivällä tosin lisäsin juuri kuvan  tämän  postauksen loppuun.

 Tänään valmistui viimein kuvan sytomyssy sytomyssykeräykseen .Malli on  Viuhkamyssy Janan tapaan ja lankana Mandarin Petit.
Tämä huivihatun tein viime viikolla parissa illassa.Lankana on Mandarin Classic. Huivihatun tekele oli mm. mukana Ainolan puistossa viime keskiviikon neuletapaamisessa. Siellä olikin oikein mukavaa. Kiitos vain seurasta Marille, Liisalle ja  Raitzulle .

Viime viikolla saimme Roiston kanssa aika paljon aikaseksi. Autotalli ja sisävarasto on tyhjennetty kaikesta vanhasta roinasta. Osa on viety suoraan kaatopaikalle ja osa kuskattu kirpputorille. Ensi talvena mahtuu autokin talliin. On oikeasti ihanan vapauttava päästä eroon kaikesta  turhasta tavarasta.Roisto lomailee vielä ensi viikon ja lähdemmekin huomenna pienelle lomamatkalle. Koska Suomeen on ennustettu ihanaa kesäsäätä  emme tänä kesänä   suuntaakaan ulkomaille vaan lähdemme omalla autolla pikku reissulle  kauniiseen Suvi-Suomeen. Ensin matkaamme Savon sydämeen eli Kuopioon. Meillä on pikku leirintämökki varattuna pariksi yöksi Rauhalahdesta. Keskiviikkona jatkamme matkaa Suomen kansallismaisemiin Pohjois-Karjalaan Kolille. Poika ja tyttöystävänsä asuttavat taloa reissumme ajan, joten linnut, kukat ja postitkin tulevat hoidettua. Matkastamme voi lukea enemmän Seijasiskon matkablogista.

Sarjassani kesäkuvia Oulusta mennään tälläkertaa Oulun Äimäraution siirtolapuutarhaan, jossa perjantaina vietimme Roiston kanssa rattoisan kesäillan siskoni ja hänen miehensä vieraana.  

 

Siirtolapuutarhassa on lupa vähän kurkkiakin pihoihin, joista jotkut, kuten tämäkin kuva kertoo, ovat aivan ihastuttavia.

Mukavia kesäpäiviä kaikille!

t. Seijasisko