Lauantaina aloin kutomaan ensimmäisiä joululahjasukkia ja nopsasti kudoinkin, sillä nämä sukat valmistuivat parissa päivässa. Nämä raitasukka "eripariparit" saa joululahjaksi on ystättäreni itä-euroopassa. En halua kirjoittaa tähän hänen nimeään tai  kotimaata, koska tiedän , että hän käy aina välillä kurkkimassa täällä. Hän ei tosin osaa suomea, mutta saattasi nimensä nähdessään  arvata , että nämä sukat on tehty hänelle.

Ystäväni on opettaja ylä-asteella pienellä paikkakunnalla.. Väreihin sain idean siitä, kun hän kertoi syksyllä, kuinka oli saanut uuden luokkahuoneen, jonka seinistä lohkeili valkoinen maali. Niinpä hän  miehensä kanssa olikin maalannut yhtenä viikonloppuna luokkahuoneen seinat oranssiksi ja keltaiseksi. Hän sanoi, että muut opettajat pitivät häntä ihan hulluna, mutta hän oli tyytyväinen lopputulokseen ja  oppilaatkin olivat ihastuneet luokkahuoneen iloisiin värehin.:) Hän on kyllä itsekkin kuin  auringonpaiste-perusluonteeltaan ihana, iloinen ihminen.

Kävin Raksilan marketeilla tänään ja lankavarastokin karttui parilla kerällä. Tässä on nyt sellaisia lankoja, joiden varalle on jo suunnitelmia joululahjoiksi .Mulla on  sukkasadon myötä tainut jaadä "sukkavaihde" päälle ja aion kutoa vielä ainakin kahdet sukat. Mutta muutakin on suunnitelmissa. Mustaa lankaa pitää ainakin hommata lisää.;)

Loput kutomani joululahjani tulen paljastamaan täällä vasta joulun jälkeen. Mukaan tarttui myös Euromarketista pakkaus, jossa oli neljä rullaa kaunista joulupaperia+joulunauhaa ja rusetteja(5,70 Euroa) . Ostin myös edullisia ja tosi sieviä kaksiosaisia joulukortteja (50 senttiä kappale). Minun jouluvalmistelut ovat sitten virallisesti alkaneet.

Mukavaa joulualusaikaa kaikille. Toivoo Seijasisko