Tämä haaste on tarkoitettu Sinulle, jota koti ja sisustus vähänkään kiinnostaa.

Ilmottaudu haasteeseen kommentoimalla tähän. Kuvaa jokin mielestäsi kaunis tyylikäs ehkä rakkain esine, yksityiskohta tai vaikkapa huone kodistasi. Laita kuva blogiisi ja  myös haaste eteenpäin. Laita myös linkki sivuillesi siitä blogista, mistä olet löytänyt haasteen.

Minä Seijasisko olen tämän haasteen alullepanija. "Ajatus siitä, että voisi saada itsekkin ideoita muiden kotien kauneimmista yksityskohdista tms. kiehtoo minua. Jutun ei niin kummoinen tarvitse olla, kuten ei ole minunkaan juttuni. Kuitenkin jotain sellaista, mistä itse pidät ja mikä on sinulle tärkeää."

Tässä oma "juttuni" :

Minä olen kynttilöiden ystävä. Minulla on kynttiläsomisteita laidasta laitaan.. on Partylitea , Iittalaa , Muurlaa..aika iso osa on kuitenkin löytynyt kirppareilta.
 
Tämä pieni pöytä on olohuoneessamme. Siinä on kukkia , kynttilöitä ym. vaihtelevasti mielialan ja vuodenaikojen mukaan. Marras-joulukuussa siinä on aina kynttelikkö. Tämä minulle mieluinen sähkökynttelikkö löytyi ihan lähikaupastamme vuosi sitten hintaan 14.90. Kolmen tuikun kynttiläsomiste on löytynyt tässä hiljattain Kaijonharjun Tokmannilta hintaan 3,90. Molemmissa on mielestäni erinomainen hinta/laatusuhde! Taiteilija Maria Wiikin (1853-1928) 
pieni juliste kehyksissä on hänen teoksensa "Kesähelteessä". Se on todella kaunis taulu ja olen nähnyt sen ihan livenäkin Tuusulan Halosenniemessä kesällä 2006.
OTA HAASTE VASTAAN!!