Messuilla oli oikein mukavaa. Kiertelin parisen tuntia ..seuraavassa vähän kuvia.Käsityökaupoista oli edustettuna  ainakin Käsityökauppa Ilo(kuva), Lankakauppa.com, Secret Wool,  Priima ja Toika.


Kaikkea kivaahan siellä on.. lankojen lisäksi minua aina kiinnostaa kaikki kynnttiläjutut.


Hauskoja kynttilänjalkoja, vai mitä?
Tässä koristellaan kynttilöitä lautasliinatekniikalla.

Lopuksi istuin Ounelaisten kanssa kutomassa tunnin verran kahviossa. Oli oikein mukavaa taas.Tässä ostokset eli kaksi kerää yhteensä 200 grammaa Vallye Yarns lankaa 85% villa ja 15 % alpakkaa.
Autermanin Step-lankaa yksi kerä...siis sitä Yojoba-öljyä ja Aloeveraa sisältävää lankaa.
Kattauskynttilöitä joulun ja mustikan tuoksuisia ja värisiäkin.
Koivuisia sukkapuikkoja.Niin ja nyt kun opiskelen espanjaa niin olen kaivannut penaalia ja nyt minulla on sitten sellainen oikein omalla nimellläni varustettuna.:D Poronnakainen penaali oli alennuksessa, koska nahkassa on takaosassa muutama melkein huomaamaton naarmu.

Lisäksi matkaan tarttui muutama kiva idea..mukavaa siis oli.

Ja koska messuilla on niin mukavaa niin  Hesalaisen ystäväni Liisan kans soiteltiin ja päätettiin, että lähdetään Tampereen messuille marraskuussa. Varasin iltapäivällä hotellin. Oli vaikea saada hotellihuonetta. Tampereella on tuolloin muitakin tapahtumia kuin vain käsityömessut. Lopulta onnistuimme saaman huoneen Holiday Inn Hotellista. Matkustan lauantaina 15.11 Tampereelle, mutta messuille me mennään sunnuntaina 16.11.sunnuntaina. Tupuna , Marjut ja muut tavataanko messuilla?

Leppoisaa lauantai-iltaa toivottaa

Seijasisko