Olemme  iloinneet niin  telkkarissa kuin paikallislehden sivuillakin kampanjamme hyvää päätöstä. Kampanjatoverini   Matleenan blogista  löytyvät linkit Yle Arenaan missä voi käydä eilisen TV 2.  SuomiExpressin vielä katsomassa ja Forum24 nettilehteen, jossa oli tänään juttua  luovutustilaisuudesta.

http://lankapirtin.blogspot.com/2010/05/nettilinkkeja-lehti-ja-tv-juttuihin.html

Huomenna saadaan jännittää kun Piiku ja Susu luovuttavat myssyt Turussa ja ensi tiistaina luovutetaan  Mallin  ja Sipin keräämät myssyt Seinäjoella. Tiedotusvälineitä on noihinkin tilaisuuksiin tulossa. Suurin osa kampanjoista kuitenkin jatkuu vielä ainakin Toukokuun loppuun.

1273157946_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kampanjan kauniiksi lopuksi haluan vielä tämän ruusun myötä kiittää kaikkia myssyntekijöitä  ja myös kaikkia  niitä ihmisiä joiden kanssa ollaan yhteistyötä tehty! Eilen sain  ihanan viestin Annelilta, joka kertoi että oli ollut naisten kesken tosi hauskaa OYS:n syöpäpolilla kun olivat valinneet kauniit myssyt käyttöönsä kaljuihin päihinsä. Hän oli erittäin kiitollinen ja sanoi että myssyt todella toivat iloa heidän päiväänsä. Eipä tässä itsekkään voi enää  paremmalla mielellä  lomaansa aloittaa.

Kaunista kevättä ja kesää!

t. Seijasisko