Pekka poikamme esitti toiveen pari viikkoa sitten, että tekisin  hänelle mustat peruslapaset.

Tässä ne sitten ovat. Puikot 3.5 ja kuvan lanka on Lumovasta Langasta 100%  villaa.

Tyttäremme Satu  taas toivoi valkoista palmikkomyssyä...

Myssy valmistuikin eilen illalla. Lanka on ihanaista Wetterhoffin Sofia silkkivillalankaa. Ohjeen sain Oulun messuilta samalla kun ostin langan.

Pekka muutti luotamme  pois kuukausi sitten kun taas Satu muutti takaisin luoksemme tosin vain  lokakuun ajaksi. Hänen asunnossaan ei voi asua, kun talossa tehdään putkiremonttia. Tyttärellä on  myös muutto ensi kuun vaihteessa ja olimme  eilen useamman tunnin hänen asunnollaan pakkaamassa.

Kuvasin kesken pakkaustouhujemme  kuvan kannun, joka minusta on  niin  ihanan satumainen. Satu osti  kannu Los Angelesin reissullaan Disneylandista. Kannun aiheena on Liisa Ihmemaassa.

Tänään olemme menossa eka kertaa kylään Pekan ja Annen ensimmäiseen yhteiseen kotiin .

Viemiseksi olen ostanut  oululaisesta sisustusliike Coloresta  kuvan mukavan piirakkavuoan, johon leivoin tänä aamuna "Mammanmarjapiirakkaa". Kuvassa näkyy muuten  Mikkihiiri-korkinavaaja, joka on myös  tyttären Disneyland-tuomisia.

Perjantaina kävin viemässä  Oulun messuille tuodut sytomyssyt OYS:iin. Kuva on syöpäpoliklinikalta, jossa myssyt ovat sievästi esillä pienissä koreissa. Korit oli juuri täytetty, mutta lisäsin niihin muutaman viemäni myssyn ja loput myssyt menivät talteen  varastoon.

Hyvää sunnuntaipäivää!

t. Seijasisko

JK. Juuri tällähetkellä blogini kävijämäärä näyttää lukemaa 198.316  eli vielä on muutama päivä aikaa  osallistua blogin arvontaan
TÄÄLLÄ .