Olen tässä jo aikaisemminkin vähän vihjailllut, että elämässämme on tulossa isompia muutoksia ja nyt voin jo täälläkin niistä kertoa.

Meillä on ollut pari kuukautta Hönttämäen talo myynnissä ja viime sunnuntaina saatiin ostaja ja eilen allekirjoitimme kauppakirjat. Taloon muuttaa mukava nuori lapsiperhe, jotka ovat innokkaita  remppaamaan  ja laittamaan taloa mieleisekseen.

Me taas muutamme parin kilometrin päähän Talvikankaalle.

 

 Tänään allekirjoitimme uuden kotimme kauppakirjat. Tuleva kotimme  on luhtitalon alakerta -kaunis  88 neliön päätyhuoneisto. Asuntoon kuuluu  iso terassi ja taloyhtiön tontilla on mm. leikkipaikka ja grillikota. Olemme molemmat  tosi tyytyväisiä. Asunto on  meille juuri sopiva. Uuteen kotiin  muutamme Joulukuun alkupäivinä.

Meille on  hyvin sopinut  omakotiasuminenkin ainakin niin kauan kun lapset asuivat kotona- mutta nyt  ollaan jo eri elämäntilanteessa. Emme  tarvitse enää niin paljoa tilaa ja ajatus mm. siitä että  kiinteistöhuolto huolehtii nurmikonleikkuut , lumityöt ym.  tuntuu houkuttelevalta. Minä en ole erikoisemmin tykännyt pihatöistä ja eipä haittaa vaikka siivoomistakin on vähempi- mielummin harrastan  muita juttuja kuten käsitöitä.

Viime kesäkuussa kävimme ensi kerran  asuntonäyttelyissä. Kypsyttelimme ajatusta talon myynnistä koko kesän ajan. Siivosimme mm. kesällä  kaikki talon varastot, autotallin ja kaapit. Monta kuormaa lajiteltiin ja  kuskattiin  kaatopaikalle ja kirpparille. Siten saatiin talokin edustavampaan kuntoon. Oli myös ihana päästä eroon kaikesta turhasta ja se kaikki olikin tosi hyvä pohjatyö tulevalle muutollemme.

Ensi viikon lomailemme Teneriffalla-tälläkertaa meidän mukaan  lähtee  myös tyttäremme. Sitten on onkin kiire jo muuttamaan-mutta eiköhän siitä selvitä- omat lapset ovat ainakin luvaneet tulla muuttotalkoisiin.

Käsitöissä ei ole mitään valmista esiteltävää, mutta lomamme jälkeen yritän ehtiä tekemään  pienen käsityöpostauksenkin.

Hyvää viikonloppua ja tulevaa viikkoa kaikille!

t.Seijasisko