Mulla meni alkuviikon pari päivää siivotessa. Tein oikein perusteellisen perussiivouksen. Imuroin, pyyhin ja moppasin pois pölyä kaikista mahdollisista koloista ja nurkista. Siivoaminen ei ole lempipuuhaani ja olen itseasiassa aika  ärtynyt  siivotessa. Silloin onkin parasta muiden perheenjäsenten olla mielummin muualla ainakaan jos eivät aktiivisesti ota osaa siivoukseen.

Olin tälläkertaa siivotessa  yksin kotona ja hyvä niin että sain puhista ihan itsekseni. Lähikaupassa kävin  pikaisesti siivouksen välissä  ja tuttu kassa sai kuulla minun ärtyneet mielipiteeni  Keltaisesta lehdistöstä. Mutta oikeasti kyllä iltalehtien lööpit olikin taas  niin typeriä. Kauhajoen tragediiaa vaihteeksi reviteltiin ja tottakai lietsottiin paniikkimielialaa epäasiallisilla ja valheellisilla  otsikoilla  sikainfluenssasta!! No sitten kun siivous oli ohitse  niin kylläpä oli ihanaa käydä suihkussa, korkata siideripullo ja istahtaa omaan nojatuoliin neulomaan. Paha tuuli oli mennyt menojaan ja sain nauttia puhtaasta kodista.
 
Tänään olin aamusta uimahallissa ja vesijuoksin lähes tunnin. Sitten menin Satun luo ja lähdimme huonekaluostoksille kirpparille. Löysimmekin tytölle kauniin, hyväkuntoisen  plyyshisohvan  80 eurolla ja juuri sellaisen hyllykön, jota etsimmekin 15 eurolla. Saatiin vielä kirpparilta  edullinen kotiinkuljetus niille. Olisi niin houkuttanut kiertää enemmäkin kirppareilla, mutta ei ollut oikein aikaa. Joku  päivä lähden kyllä oikein ajan kanssa kirppareita kiertelemään.
 
Neulonut olen vähän, mutta jotain kumminkin..

1241032904_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
 
 ...sain tänäiltana valmiiksi varret sukkiin, joista tulee   syntymäpäivälahja tädilleni. Palmikkomalli on Marttojen sukkakilpailun satoa ja löytyy Novitan/syksy/2008 lehdestä. Lanka on Novitan Nallea.
 
Teneriffalla neulomani Kerttu-sukatkin  ovat löytäneet omistajan..

1240951348_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
 
 Sukat olivat just sopivat pojan tyttöystävälle Annelle . Anne piti sukista kovasti. Enpä ole tainnut ennen Annelle sukkia neulonutkaan.
 
Anne ja Pekka ovat menneet Annen äidin kanssa Oulun kaupunginteatteriin katsomaan "West Side Storya", joka sai ensi-iltansa viime perjantaina. Huomenna ajattelin pyytää nuoret syömään Vappupäivällistä. Ajattelin laittaa ihan vain periteiset nakit ja pottusalaatit.Simaa ostin tänään kirpparilta. Vapunpäiväna menemme varmaan kaupungille syömään.
 
Löysin vanhoista Vappukuvista kivan kuvan, jossa tyttäreni on 12-vuotiaana Vapunaattona vuonna 2000. Nauru
Kuvan myötä toivotan teille kaikille..

1241032825_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
 
Hauskaa Vappua!
 
Seijasisko