Voi, että oli kiva iltapäivä miehen kans huonekaluliikkeissä. Olin alustavasti käynyt viikolla katselemassa ja löytänyt hyvän divaanisohvan Kodin Anttilasta ja niin siinä kävi, kierrettyämme eri liikeissä päädyimme  kyseisen Divaanin. Kyseessä on Furninovan EASY Divaani ja valitsemallamme kankaalla se maksoi tarjouksessa 910 Euroa+30 euron kotiinkuljetus. Hinta/kautta laatusuhde on mielestäni hyvä ja divaani aivan ihana ja just sopiva kokoinen olohuoneeseemme. Pohjapiirustuksen teko tavalliselle ruutupaperille mittakaavaan kannatti (yksi ruutu 20cm). Siitä oli todella hyötyä. Kankaan kanssa kävimme hieman kädenvääntöä , mutta löysimme loppujen lopuksi molempia miellyttäneen beigen villakankaan. Myyjää taytyy kehua. Hänen kanssaan oli mukava jutella..löytyi sama aaltopituus, sain vinkkejä ja mikä hienoa ei tyrkyttänyt mitenkään.

Ajattelimme ensin, että ostamme myös tyylikkään EASY-nojatuolin ja rahin(olisi maksanut samalla kankaalla yht. lähes 600) , mutta hinta ja mukavuus ratkasivat.Askosta nimittäin löysimme  POISTO-hintaan 299,- allaolevan kuvan mekanisminojatuolin TUMMANRUSKEANA(nahkaa, taustat keinonahkaa) . Yksi valkoinen samanlainen sinne enää taisi jäädä.Tuoli .mukava istua,hyvän kutomisasennokin siitä sai ja silti siro ja ihan ok näköinen. Tämä komistuksen saammekin jo huomenna. kotiin , mutta sohvaa pitää odotella 6-8 viikkoa.
Olin yhteydessä  erääseen ystävääni, jolla on silmää sisustaa ja lähdemme joku päivä kahdestaan etsimään verhoja ja mattoja. Värimaailma mikä tällähekellä on mielessä on  beigeä, ruskeaa, kultaa.(oonkohan kattonu liikaa INNOA ;). Mikään räikeä, kirkas väri ei sovi olenkaan .Mikä pysyy entisellään on olohuoneen lasipöytä, kirjahylly , viinipulloteline, pikkulipasto vaihtuvinen esineineen, rakkaat taulumme ja tuparilahjana saatu seinäkello.Anopilta saatu kaunis jalkalamppu etsii uutta paikkaa.Niihin kaikkiin olenkin ihan tyytyväinen. Lupaan, kun valmista tulee, niin kuvaan tänne lopputuloksen.
 
Nyt lähden sytyttelemään saunakynttilät ja lähden lauantaisaunaan. Mukavaa illanjatkoa kaikille lukijoille. Toivoo Seijasisko