Minulle on tullut vuoden alusta Suuri Käsityölehti ja olen ilokseni huomannut lehden ilmeen muuttuneen  positiiviseen suuntaan. Varmasti suurin syy on siinä, että lehden päätoimittaja on ollut vuoden alusta sympaattinen Anu Harkki.


Tämän päivän lehti oli ihana päivän piristys. Lehdessä oli kivoja iloisen värisiä käsitöitä. Anu Harkki mainitsi pääkirjoituksessaan meksikolaisen taiteilijan  Frida Kahlon ( 1907-1954). Pari kuukautta sitten satuin  itsekkin katsoman Teemalta  dokumentin Fridasta ja heti perään elämänkerrallisen elokuvan hänen vaiherikkaasta ja rankasta elämästään.  Hän  pukeutui tosi kauniisti käyttäen voimakkaita värejä  ja hiuksissaan kukkasia ym.   Elokuva "Frida" (2002)   oli minusta hieno ja  vaikuttava elokuva vahvasta, värikkäästä naisesta ja sitä ovat  hänen  taulunsakin. Monista tauluista voi tunnistaa hänen elämävaiheitaan ja eritoten elämäntuskaa.  http://www.film-o-holic.com/dvd-arvostelut/frida/


Suuresta Käsityölehdestä jäi ToDo-listallle  ainakin kuvan hauskat kirjoneulesukat.

Aiemmin olen esitellyt  olohuoneen  neulenurkkani ja nyt esittelen sitten "tietsikkanurkkani" tai eihän se ihan oma nurkka ole...vaan yhteinen mieheni kanssa.

Tietsikka on meidän makkarin nurkassa. Seinällä  komeilee ihana Maria Wiikin (1853 - 1928)  "Kesähelteessä" -teos julisteena kehyksissä ja Rudolf Koivun Kalenteri. Valokuvakehys oikealla on sähköinen ja siinä on tällähetkellä "slideshowna"  kuvia perheestämme ja sukulaisista.

Tässä istuessani en kudo. Enimmäkseen etsin uusi neulemalleja ja neuleblogeja  ja vierailen blogiystävieni blogeissa... niin ja tietenkin silloin tällöin kirjoittelen juttuja  omaan blogiini. Liityin myös Raverlyyn, mutta tuntuu vaan siltä että ei taida into ja aika riittää enää sinne eli tuskin tulen siellä kovinkaan montaa työtäni esittelemään.  Tässä oman blogin pitämisessä on ihan tarpeeksi minulle.

En tunne olevani nettiriippuvainen vaan suurin osa päivästä menee muualla kuin koneen ääressä....mutta koukussa neulomiseen olen. Olen monesti siirtänyt siivouspäivää tai montaa muuta hommaa siksi että on ollut niin koukuttava neule käsissä.Toinen riippuvuus on uimahalli sinne on pakko päästä vähintään kolmesti viikossa vesijuoksemaan ja vesijumpalle. Vesi on niin ihana elementti..viileä, lempeä ja rentouttava.  Sieltä saa positiivistä energiaa!


Huomenna valmistuu mitä luultavimmin poncho ja Päivin Lankakomeroonkin  oli tullut viimeinen    vihje, joten huivia jatkan viimeistään sunnuntaina.Sunnuntaiksi olemme kutsuneet vanhempani kylään.Tarjoiluista tulee tännekkin varmaan vähän juttua.:)

Kello onkin jo puolen yön, joten nyt on parasta kuukahtaa tuohon omalle sängylle.

Hyviä öitä ja  viikonloppuja kaikille!

Seijasisko