Olemme olleet koko päivän koko perhe koolla  kotona. Poikani on ollut kuumeessakin viikonlopun  ja joutuu ainakin huomisen olemaan pois työharjoittelusta.

Tyttäreni taas on nyt  vähän pakostakin asunut kotona . Nimittäin kaksi kissaa on vallanut hänen asunnon! Viikko sitten hän otti ystävänsä kissat hoitoon koko loppukuuksi ja eiköhän hän parin päivän jälkeen alkanut saamaan allergisia oireita eli hänen oli pakko muuttaa meille. Nyt hän sitten käy hoitamassa kissoja päivittän ja hyvin misut keskenäänkin siellä pärjää., mutta tuntia pitempään hän ei voi siellä olla.  Mekään ei voida ottaa kissoja, koska mieheni on myös kissa-allerginen. Jos joku haluaa pariksi viikoksi hoitoon kaksi sisäsiistiä kissaa hoitoon niin ottakaa ihmeessä yhteyttä. Tyttären pitäisi päästä pakkaamaan tavaroitaankin, koska hänellä on muutto ensi kuun vaihteessa!


Olen kirjoittanut tänään kirjeen Linhille Vietnamiin ja  hänelle aiemmin neulomani kynäpussukka ja kynät lähtevät huomenna matkaan kohti Vietnamia. Kevätyllärihuivikin on kauniissa lahjakäärössä ja myös valmiina lähtemään postin matkaan.

Keittiössä touhutessa meni tänään parisen tuntia. Paistoin uunilohta, jota nautimme perunamuusin, höyrytetyn kukkakaalin ja kermaviili-sitruuna-tilli-kastikkeen kera.

Roiston nimipäivän kunniaksi tein vielä jälkkäriksi juustokakun, jonka tälläkertaa koristeli tyttäreni.

Nuorten kanssa olen katsellut telkkarista mm. Tanssii Tähtien kanssa ohjelmaa. Ihanaa viihdettä sunnuntai-iltaan. Minun mielestä kylla aivan oikea pari tippu.


Telkkaria katsoessa  olen kutonut Marttojen tempauslangasta tasatahtia Hepsin sukkia ihan  omaan akuuttiin sukantarpeeseen. Tosi kiva malli. Suunnitteilla on toisetkin mutta Marttojen punaiset  Hepsin sukat  eräälle mukavalle touhukkaalle naiselle.Silmänisku Kuka hän on selviää kyllä myöhemmin keväällä!

Välillä ehdittiin miehen kanssa olla paljon kahdestaankin, mutta kun poika muutti kuukausi sitten takasin kotiin ja kun tyttöystäväkin meillä aika paljon viihtyy niin on ollut tätä elämää tässä kotona taas enemmän. Olen nauttinut siitä  että lapset ovat ympärillä ja kannattaakin nauttia, sillä tuskin tätä iloa kauaa kestää. Nuorten kanssa menee mukavasti. On helpotus kun ei tarvitse enää kasvattaa kuten vielä muutama vuosi sitten vaan heistä on tullut mukavia nuoria aikuisia.

Seuraavaksi aion pukea yöpuvun ja  harjata hampaat ja toivotankin teille hyvää yötä  ja hyvää alkavaa viikkoa!

Seijasisko