Tänään.....sain tehtyä nämä pikkuiset tossut Amandalle, 2,5 kuukautta. Valkoinen lanka on 7-veljestä ja vaaleanpunainen Sävy Woolia. Ohje TÄÄLLÄ.

Tänään ...sai  undulaattimme nimen. Hänestä tuli Safire . Nimi ei ole Japanin kieltä tälläkertaa, mutta nimi tulee Safiirista (eng.sapphire) eli kauniista sinisestä jalokivestä.
Kauniin ja sopivan  nimen tyttäreni lopulta keksi.Linnut ovat totutelleet toisiinsa..molemmin puolin on jännitystä ollut ilmassa, mutta ovat alkaneet ystävystyä. Kuvassa yhteinen hirssin/salaatinsyöntihetki.

Tänään ....olimme koko perheen voimalla (tytär, poika, ed. tyttöystävä , mieheni ja minä)  elokuvissa katsomassa Mamma Miaa. Elokuva oli yllättävän hyvä ja  hauska ja tietenkin Abban musiikkia ja tanssia oli paljon. Voin suositella muillekkin.

Tänään..raskin sytyttää nämä ihanat Partyliten karkinpunaiset pallokynttilät. Tosi ihanalta näyttävät ja sopivat olohuoneen muuhun sisutukseen

Huomenna

..aion kokata nuorten mieliksi  Lasangea lounaalle, aloitan uuden käsityön ja  sitten menen Ounen Neuletapaamiseen. Vesijumpallakin aion ehtiä käymään, joten nyt on parasta varmaan mennä nukkumaan.

Hyvää Yötä

Seijasisko