Syksyn  myötä on kuvaan tullut säännölliset  harrastukset kuten espanjan opiskelu ja uimahallissa käynnit.
 
 
Oulussa on avattu uudistettu  Raatin uimahalli ja onkin ollut mukava vaihteeksi vesijuosta  siellä. Halli on paljon pienempi, mutta samalla kotoisampi kuin Raksilan uimahalli.
 


 Espanjaa aloitimme lukemaan jo kolmatta vuotta ja aika vaikealta tuntuu nyt verbien kanssa ja uutta sanastoakin tulee koko ajan lisää.Täytyy vaan jaksaa  lukea ja päntätä
niitä päähän.
 
Elämässämme on tapahtumassa isoja asioita. Yksi on  se, että  kuopus muuttaa  tyttöystävänsä kanssa saman katon alle viikonlopunaikana. Nuorethan ovat seurustelleet  jo lähes kolme vuotta. Roiston kanssa ollaan kyllä jo  totuttu elämään pitkiäkin aikoja  kaksistaan, kun poika opiskeli ensin toisella paikkakunnalla ja oli sitten vuoden armeijassakin.Siltikin  haikealta tuntuu. Onneksi kuitenkin muuttavat vain tuohon muutaman kilometrin päähän  ja varmaan viikottain nähdään.

Kirppariprojektini  loppui viime lauantaina  Puhdasta voittoa kertyi vaivaiset 125 euroa. Mutta mukava raha se on sekin. Kirppari jäi vähän huonolle hoidolle eka viikon puolenvälin  jälkeen kun  olin ensin reissussa ja viimeviikollakin  meni niin että ehdin vain kerran siellä käymään. Myytävää tavaraa  jäi vielä tänne  kotiinkin ja pojan kanssa kuskattiin  lähes kaikki loput tavarat  hyvään tarkoitukseen Pelastusarmeijan kirppikselle. Kirjoja aion vielä kiikuttaa divariin myytäväksi.
 


Sukkasadon Perunalaariin valmistui jo alkuviikosta nämä sukat 7-veljeksestä. Malli on Novitan lehdestä Kevät/2010 ja lanka 7-veljestä. Sukat päätynevät joulupukinkonttiin.

Nyt on puikoilla vaaleansiniset Step Aloevera sukat, jotka tulevat matkaamaan aina Brasilaan asti kirjeenvaihtoystävälleni Nelzalle. Nelza ystävästäni tulee ensi kertaa  poikavauvan mummo lähiviikkoina, joten vaaleansiniset  vauvan tossutkin aion samaan pakettiin neuloa.Tänä iltana aloitan kuitenkin huivinteon:Lankakomeron Päivi järjestää jo toisen kerran mukavan Huivimysteeri tempauksen.Langaksi valitsin vuosi sitten Kauhavan Kangasaitasta ostamaani Esito-kampalankaa.Väri ainakin on syksyinen.

Ihan pakko oli  ottaa osaa- toissa keväänähän  Päivin johdolla tehtiin  kauniita Kevätpäiväntasausyllätyshuiveja, joista oma tekemäni on kuvattuna tuossa ylempänä blogipohjassani.

Mutta nyt Roisto tuli  töistä ja poikakin  on kotona eli  nyt menen kutimen  kanssa  olohuoneeseen rakkaiden miesten seuraan.

Mukavaa viikoloppua!

T. Seijasisko