Olen järjestämässä pientä juhlaa vanhemmileni ja siskon perheelle lauantaiksi vasta olleen synttärini johdosta. Koska tarjoan Tapas-aterian niin huomasin tarvitsevani lisää astioita. No, ei muuta kuin suunta  Kirpparille ja sieltähän  sitä löytyy kivaa ja halvalla!Kaksi lasista Omppukuppia 50% alennuksessa :) yhteensä 1 EuroKolmilokeroinen lasilautanen 2 Euroa

Kuohiviinlaseja minulla on ennestään kahdeksan, mutta se ei ihan riitäOstin kuusi tälläista kuoharilasia yhteishintaan 2 Euroa.

ps.taustalla Liisalta lahjaksi saamani kivat sydäntaulut, jotka tulen ripustamaan meidän makkariin, jonne nesopivat kuin nakutettu.
Löysin tämän kuppiparin äidilleni. Maksoin 6,90. Hänellä on tällänen kaunis teeastiasto, joka on ostettu 70-luvulla silloisesta Leningradista(nyk.Pietari) turistikaupasta. Hänellä on mennyt yksi teekuppi rikki, joten puuttuva löytyi. Pari vuotta sitten löysin äidilleni tätä samaa sarjaa neljä kahvikuppia alus ja -kakku lautasineen Helsingistä Malmin Kirpparilta hintaan koko setti 5 Euroa. Kyllä äitini oli silloin mielissään Hesan tuliasisesta.

Kirpparilla on mukava shoppailla, kun rahaa ei mene paljonkaan ja löytää mukavaaa hyödyllistä tavaraa. Tämäpäiväinen kirpparilasku oli 11,90. Kirpparilla kulutin aikaa n.puolituntia.

Nyt menen tekemään lumityöt ja sitten kokeilen tehdä itse Espanjalaisia ryppyperunoita ja mojokastiketta. Illemmalla Kotikatua katsellessa jatkan  mustia siilihapsulapasia, joita olen tekemässä Annelle.

 Hyvää viikonjatkoa kaikille Seijasisko