Oulun seudun  neuletapaamisessa maanantaina oli taas oikein mukavaa. Tuli puhetta mm. siitä missä kukin neuloo kotona ja nyt sitten päätinkin esitellä oman neulomisnurkkani.

Reilu vuosi sitten ostimme Askon alesta kuvan mekanismituolin  ja siinä on tosi hyvä kutoa. Entinen eteisin puhelinpöytä on myös erittäin tärkeässä roolissa, koska sen hyllyillä minulla on käsityölehdet, käsityökirjat tms. Pöydällä ovat myös neuloessani  kahvimukin lisäksi mitta ,sakset, neulat, napit  ym. mitä tarvitsen milloinkin. Käsityökoppa on ostettu Oulun torilta ja siinä on irroitettava kankainen vuori. Korissa ovat meneillään ovat käsityöt ja puikkokotelo Valaistus on hyvä, sillä ikkunan edessä katossa ovat loisteputket.Tuolista käsin voi katsoa televisiota tai vaikka kuunnella  lempimusiikkia. Harvoin tuolissa istuu muut kuin minä kutimeni kanssa ...mutta onneksi muille perheenjäsenillekin löytyy lokoisat oltavat kulmalsohvalta.

Edit: 22.1. klo 8.55 laittakaahan muutkin blogeihinne kuvia omasta "neulomisnurkastanne" .Eilen illalla kudoin Kevätpäiväntasaushuivin kakkosvihjeen. Huivia oli helppotehdä ja työ edistyi joutuisaan. Aika kivannäköistä neuletta, vai mitä?

Pari muutakin neuletta on puikolla kuten palatossut Annelle ja palkintosukat MarjuJ:lle. Huomenna ystävani 50-vuotispäivänä voin sitten julkaista jo viikko siten valmistuneen hieman isotöisemmän  neuleen.

Tänään on ohjelmassa vesijuoksua, vesijumppaa, espanajan opiskelua ja vähän käsitöitäkin.

Kivaa Keskiviikkoa  kaikille!

Toivoo Seijasisko