Olen siivonnut pari päivää ja käsityöt ovat jääneet vähemmälle. Nyt on koti kuitenkin ihanan puhtoinen ja tänä iltana sytyttelin kynttilöitä ja aloitin Vironvillasta ekan Revontuleni. Pienen takeltelun jälkeen olen toivottavasti pääsyt alkuun, silmukat täsmäävat, mutta siltikkin mietityttää olenko tehnyt oikein?

Olen tehnyt eka kaavion ja kakkoskaaviosta ensimmäisen kierroksen. Se mm. mietitytti eka kaaviossa, että mennäänkö keskisilmukan jälkeen peilikuvana takaisin päin vai aloitetaanko  reunasilmukoiden jälkeen alusta oikealta? Pähkäilin aikani ja päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Onkohan se oikein?


Tämmönen mytty tämä on..ei tästä oikeasti vielä saa vielä mitään selvää. Aloitusväri on tämä vaaleanpunainen eikä lila niin kuin ylemmässä kuvassa näyttää.

Tänään oli kurja ilma..koleaa ja vettä ja rakeita tuli vuorotellen. Huomiseksi on ennusteet luvanneet samaa kurjaa keliä. Uimahallin menen huomenna  juoksemaan ja jumppaamaan, mutta muuten minulla on aikaa kutoa Revontultani. Uuden mallin oppiminen on aina kiinnostavaa ja siihen jääkin sitten koukkuun. Onneksi tämä neulomisaddiktio ei ole kamalan vaarallista. Se on vaan mukavaa!

Kauniita unia toivottaa Seijasisko