Äitini ystävä pyysi  minua tekemään hänelle Virkatun kellon.


Väritoiveena oli tummanruskea. Lanka on kalalankaa ja koukku 1,75. Kullanväriset viisarit ja koneiston tilasin Kouluelektroniiikan SIVUILTA. Ohjeet kellon tekoon löytyvät blogistani TÄÄLTÄ.

Täällä uudessa kodissa olen kaivannut radiota etenkin keittiössä ja mainitsin  siitä jokin aika sitten ihan ohimennen  Roistollekin. No eilenpä yllätyin ilosesti kun Hobby Hallista tuli postipaketti, jossa oli....kauniin punainen radio. Radiossa on hyvä ääni ja ihan tavallinen radio tämä ei ole, sillä sen sisässä on pieni tietokone ja radiosta voi kuunnella yli 15.000 kanavaa ympäri maailmaa. Olenkin kuunnellut jo Teneriffan ja Lontoon radiokanavia ja äsken ruokaa laittaessa soi radiossani SuomiPoP. Tosi kiva yllätys -  <3-kiitokset siitä kuuluvat Roistolle.

Tämän viikonlopun vietämme lähes kokonaan kotona kaksistaan. Illalla alkaa TV 2:ssa Suomen Paras Kuoro, jota ainakin yhdessä töllötellään. Huomenna  minulla on aamupäivällä treffit hyvä ystäväni kanssa  Raatin uimahallille. Menemme saunomaan ja vesijuoksemaan.  Käsitöissä minulla on pitkästä aikaa sukat puikoilla , jotka aion saada viikonlopun aikana päätökseen.

Leppoisaa lauantaipäivän päivän jatkoa Kaikille

t. Seijasisko