OYS:n sytomyssykampanjaamme on tälläviikolla on tullut postin mukana  kaksi  lähetystä. Edellisessä  postauksessani on kuvat Mirjan tämän viikon lähetyksestä USA:sta, jossa  oli viisi myssyä kauniita nappejakin. Pakettihan oli Mirjalta jo toinen!

  1266405906_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mammamyy ilahdutti  myös kauniillla  kuvan myssyillään   meitä jo alkuviikosta. Sydämelliset kiitokset lähtevät hänelle sinne Tampereen suuntaan . Tämä hiljasempi aika postin suhteen on ollut odotettavissakin, kun osoitekyselyjä  on ollut alun jälkeen paljon vähemmän. Kuitenkin tälläkin viikolla on tullut kaksi osoitepyyntöä Oulunsalosta ja Etelä-Pohjanmaalta.

Oulun kampanjaan on postin  mukana tullut nyt yhteensä komeat 62 myssyä ja kun laskee minun ja Matleenan myssyt niin lähestytään  jo hiljalleen sataa . Käsityökauppa Maakariin oli tullut 3.2. mennessä vain yksi myssy , mutta emme ole siellä  nyt käyneet ja toivomme että mm. lehtijuttu  poikii  sinnekin enemmän  myssyjä.

Olen muutenkin  ihan  hyvällä  mielellä, koska tiedän, että Oulun seudun käsityökerhoissa Kiimingissä ja Martiniemessä syntyy myssyjä ja olen ollut myös ollut yhteydessä  Kasityökauppa Iloon Haukiputaalle ja Eija siellä lupasi, että heidänkin  käsitykerhossaan kampajoidaan  tänä keväänä  sytomyssyilyn hengessä . OUNE:n porukkaa  haastan edelleen myös mukaan ja tiedän  että ainakin  Mari ja Anu ovat tehneetkin jo useamman myssyn . Yritän  tulla huhtikuussa jompaan  kumpaan Oune tapaamiseen , mutta varminta on kuitenkin viedä  myssyt Maakariin tai lähettää  postin mukana.

Jos viette myssyjä Maakariin ja haluatte laittaa  viestiä mukaan keneltä tai miltä porukalta  myssyt ovat niin sehän olisi ihan mukavaa tietää. Kaikki myssyt  kuvataan blogeisamme. Uskallan  jo vähän haaveilla , että saataisiin  Oulun seudulla 200 myssyn raja rikki, sillä aikaahan on vielä yli kaksi kuukautta ja tietenkin  toivon myös kaikkiin rinnakkaiskampajoihin mahdollismman paljon myssyjä.

Tampereen Yliopistolliseen  Sairaalaan    oltiin vähän puuhaamassa kampanjaa, mutta onkohan se jäänyt sitten alkutekijöihinsä, kun ei ole mitään sitä suunnalta kuulunut? Blogissani oikealla yläkulmassa on kaikki tähän asti tietämäni  kampanjat linkitettynä ja uudet kampanjat ovat edelleen tervetulleita, jos vaan intoa löytyy!

Minulla muuten on myssyjen kanssa sellainen systeemi että laitan ne muovipussiin 20/kpl/ pussi  ja  koon mukaan eli S , M , L . Minusta nuo kirjaimet ovat myös  oikein hyvä keino merkata  myssyt päänympäryksen sijaan.

"Muusta elämästä"  sen verran, että huomenillalla on tiedossa menoa ystävän  50-vuotisjuhlille . Roisto tosin potee aika  pahaa flunssaa Otsan rypistys eli näyttää siltä että joudun  menemään  juhliin   ilman  siippaani. Otsan rypistys

Käsitöitäkin olen tehnyt ja postausta  omista tekeleistäni  on tulossa mahdollisesti jo sunnuntaina.

Hyvää viikonloppua!

 

T. Seijasisko