Kutsuin äitini, isäni, siskoni miehineen ja siskon aikuisen tyttären meille julistamaan 9.3 ollutta syntymäpäivääni. Tyttäreni ja poikani tyttöystävineen olivat myös paikalla.

Tarjoilimme Teneriffan-loman innoittamana TapasaterianEspanjalasia ryppyperunoita, mustekalapuikkoja, Soijapihjejä(kasvisyöjille)Mojo picon kastike (mun tekemä ja siis tosi hyvää!)
Espanjalainen munakas
Serranonkinkkua ja hunajamelonia
paprikatäyteisijät oliiveja, aurinkokuivattuja tomaattia, hillosipuleita
lehtisalaattia
paprikasuikaleita
kirsikkatomaatteja
suolakekseja ja oliviitahnaa(mies teki ja nam nam)

Aurajuustoa,
Turunmaa kermajuusto,
Mustaleima emmental,
Mustapekka pippurituorejuusto,
Pikkusisko Valkosipulituorejuusto
viinirypäleitä,

patonkia,
rieskaa,
voita

Juomana Los Llanos punaviiniä (oikein mainio viini, sopii hyvin tapakseen, ostin kolmen litran  hanapakkauksen)
lähdevettä, maitoa

Jälkiruokana


Lakkakermakakkua , ässä-pikkuleipiä, kahvia tai teetäKakun pohjan ostin valmiina, mutta täytin kakun itse. Kostutin kakun maidolla, laitoin väliin lakkahilloa ja kermavaahtoa ja päälle reilusti viime kesän pakastelakko ja  kermaa ja tein vielä  hyytelösokerilla kakun pinnallle hyydykkeen . Nam. namSain ihania aivan kukkia ja siskolta aivan ihanan  maljakon, jossa oli myös tuikulle oma teline. Oli kyllä osattu ostaa lahjan saajaa ja saajan kotia ajatellen. Ei unohdu tosiaankaan kaapin peräelle vaan tulee olemaan aina esillä olohuoneessamme. Minä kun  polttelen nykyisin muutenkin kynttilöitä ympäri vuoden.

Lämpimät kiitokset kaikille vierailusta ja  muistamisesta.<3

Neulomiset on jäänyt tämä juhlien järkkäilyn ym. touhun vuoksi vähemmälle. Olen kuitenkin loppusuoralla Anne lapasten kanssa ja tänään ne valmistuvatkin ja laitan ehkä jo illalla kuvaa.

Suloista sunnuntaita kaikille. Muistakaa vaihtaa kellot kesäaikaan .

Terveisin Seijasisko

PS: reseptit
ryppyperunat ja mojokastike
oliviitahna