Keskiviikkona  valmistui sytomyssy Janan lahjoittamasta  Lana Grossan langasta. 

Mallia olen ottanut "Will I Be Pretty"- myssystä, mutta jätin ananaskuvion ja kukan pois ja myssystä tulikin kaunis perusmyssy. Lanka niin kaunista ja juuri perusmyssyssä kuvio tulee edukseen parhaiten. Malli on kiva minusta jo siksikin, kun siinä voi helposti säätää eri kokoja.Tämän sytomyssyn tein Mandarin Petit lankojen jämistä. Malli on Janan " Liisa-myssy", joka muistuttaa Minttu-myssyä mutta kuitenkin  tarkemmin  tutkien pitsikuvio on..

..aika erilainen ja minusta  pitsimalli on kaunis. Jana julkaisee ohjeen lähiaikoina blogissansa ja liitän sitten ohjeen Hyviä Sytomyssyohjeita sivulle.  Virkattu kukkamallli on "Will I be Pretty" myssy-ohjeen lopusta.


Viikolla kävin Lauran Lumoavassa Lankakaupassa Oulun keskustassa. Kuvasta saa juuri ja juuri selvää, että ikkunassa komeilee Vironvillasta neulottu Revontulihuivi.

Kauppa on nimensä veroinen sillä hylly ovat siellä täynnä lumoavaa lankaa.


Ostin tällä kertaa aivan ihanan pehmoista BCGarnin BabyAlpacaa. Langasta on tarkoitus neuloa huivi vielä HullunHuiviVuoden aikana Lumoavaan lankaahan voi viedä sytomyssyjä, jotka Laura toimittaa Oys:iin ja myös kauppaan viedyt Etiopianutut Laura lähettää AddisAbebaan.


Viikonloppu on taas edessä ja meille se tietää tälläkertaa ihan mieluisia vieraita. Tänä iltana veljeni, joka asuu Etelä-Suomessa , tulee vaimonsa kanssa kylään ja  anopin taas saamme Kemistä päiväksi vierailulle sunnuntaina. Meidän lapsetkin ovat luvanneet sunnuntaina saapua paikalle. Moussakaa on toivottu sunnuntailounaalle, joten taidan sitten moussakat valmistaa.

  Ja jotta ei elämä ehtisi käymään tylsäksi  niin huomenna menen Zumbaamaan BeautyCenteriin ja käsitöissä aion viikonlopulla neuloa keskeneräistä LacyBaktusta, josta tuleekin minulle ihan ikioma huivi.

Mukavaa Viikonloppua kaikille.

Toivoo  Seijasisko