Kova ukkosmyrsky ja raekuuro yllätti minut tänään iltapäivällä. En yleensä pelkää ukkosta mutta nyt olin yksin kotona ja vähän jo pelottikin .Jyrisi, salamoi ja paukkui hurjasti  jokapuolella. Kuuro kesti puolisen tuntia ja aika  tuntui ikuisuudelta.

1817203.jpg
1817210.jpg

Tässä kuvaa meidän takapihalta kuuron jälkeen. Enpä huomannut pelastaa kukkia sisälle myrskyn alta - taitavat olla nämä kukat entisiä.
 
Kuuron jälkeen sitten ilma pian kirkastui  ja kohta aurinko paistoi pilvettömälta taivaalta ja oikein sopivasti sillä lähdin ensimmäistä kertaa Ounen eli Oulun seudun neulojien neuletapaamiseen Ainolan puistoon!

1817219.jpg

Ainolan puisto on iso kaunis puistoalue Oulun keskustan tuntumassa Oulujoen rannalla. Alueella on mm.  museo, kesäteatteri , lasten leikkipuisto, kesäkahvila ja kivoja pikku polkuja , puroja  ja siltoja.

1817227.jpg
1817250.jpg

Ja kyllä siellä olikin taas kaunista.

1817327.jpg

Kuvassa  runoilija V.A Koskenniemen  patsas. Patsaan takana näkyy harvinaisia punalehtisiä koivuja.

1817214.jpg

Ounen tapaaminen oli aivan lasten leikkipuiston tuntumassa pienessä katoksessa. Tälläkertaa paikalla oli viisi naista. Oli tosi mukavaa. Ihania naisia ja juttua ja naurua riitti ja sain myös hyviä neuvoja mm.huivin pingotukseen. Niin ja olipa tosi kivaa tavata muitakin, joilla on neuleblogit.  Seuraavaan tapaamiseen elokuun lopulla en pääse, mutta syyskuussa tavataan taas. Kiitos mukavasta seurasta Marille, Sannalle, Johannalle ja Rebekalle. Nähdään!

Seijasisko