Näiden sukkien piti valmistua miehelleni Ystävänpäivälahjaksi, mutta muiden kiireiden vuoksi valmistuivat vasta tänäaaamuna.
Perussukat, joissa  varressa ja jalkapöydän päällä on kolme oikein ja yksi nurin neulosta. Lankana on 7-veljestä. Harmaa on minusta aika ihanakin sukanväri.  Tulee mieleen vanhat ajat. Inspiksen näihin sukkiin sain Matleenaalta.

Sopivatkin olivat ja mieskin tykkäsi.  Hän katselee parhaillaan televisoita uudet sukat jalassaan.

Meidän perheessä on flunssa jyllännyt. Mies oli jo perjantaina pois töistä ja sairaus vain jatkuu.  Anne ja Pekka sairastelivat viime viikolla ja Satu piipahti lauantaina kotosalla ja olipa hänelläkin ääni ihan painoksissa. Minä ole ainut, joka on pysynyt terveenä ja ihan pelottaa iskeekäse minuunkin!

Viikonlopulla kävin uimahallissa  molempina päivinä ja urheilin tunnin kerrallaan. Tänään olenkin sitten  hyvällä omallatunnolla pitänyt urheilusta välipäivän. Olen kutonut, laittanut ruokaa ja tehnyt muitakin kotihommia.

Käsitöissä on suunniteilla tiskirättejä  ja patalappuja tällläkertaa omaan keittiöön. Sitten olen etsinyt sopivaa ponchon mallia itselleni. Haluaisin sellaisen , josta olisi käyttöä huhtikuisellla Teneriffan lomalla. Uudessa Novita lehdessä oli MALLI, jossa neulotaan pitsineuleena kaksi 60x60 cm palaa ja neulotaan ne yhteen ponchoksi. Ainakin malli on helppo ja aika kivakin minusta. Joten mahdollisesti teen ko. mallilla. Aion tosin  tehdä isommat palat, koska olen iso ihminen ja tunnen oloni muutenkin mukavammiksi jos poncho olisi reilunkokoinen. Väriksi olen ajatellut beigeä.Kuva on Novitan sivuilta.
Onko kukaan tehnyt tuolla mallilla? Onko kellään muita ideoita kesä ponchoksi?

Huomenna on tarkoitus lähteä kaupungille hoitelemaan asioita ja aoin myös käydä lankakaupassa katselemassa ponchoon lankoja. Huomenna on myös Ounelaisten neuletapaaminen. Hymy

Mukavaa viikkoa kaikille!

Toivoo Seijasisko