Tänään teimme retken  OUNElaisten kanssa  Pökkylän Punaiselle tuvalle. Tapani mukaan otin paljon kuvia ja olisin halunnut esitellä ihanaa Pökkylän tupaa täällä blogissani enemmänkin, MUTTA kamerani muistikortti meni rikki ja kaikki kuvat katosivat kortilta.:(  Insinöörisiippani vielä yritti kaikin keinoin saada kuvat muistkortista koneelle, mutta ei hänkään siinä onnistunut.:(

No, paikka oli tosi kiva lanka ja-sisutuskauppoineen ja tämä ei jäänyt varmaankaan viimeiseksi vierailuksi sinne. Matkaa Oulusta ei kuitenkaan ole kuin n. 70 kilometriä. Seuraavalla kerralla pitää kuvata siellä sitten uudestaan.

Meitä oli matkalla seitsemän iloista naista ja oli tosi mukava reissu. Ihanassa kaupassa oli aika paljon lankoja ja sisutustuotteita alessa. En kuitenkaan hamstrannut hirveästi lankoja vaikka olikin tosi edullisia kivojakin  lankoja ihan pilkkahintaan. Yritän (siis siinä sitä onkin väliin tekemistä;))  pitää periaatteeni ja ostan lankaa vain, jos minulla on jokin hyvä ajatus mitä langasta haluan tehdä. Mielummin valitsen mallin ensin ja siihen sitten langat.

Tässä lankaostokseni:Marcs and Spencerin Top Wool (100% villaa) lankaa 4 kerää yhteensä 200 gramma ja 4 euroa
Sandnessgarnin Alfa lankaa (85% villaa, 15% mohairia)   kaksi kerää yhteensä 100 grammaa ja 7,30 Euroa.
Ihanan väristä käsinvärjättyä 100% villaa 100 gramman vyyhti, 7 euroa.
Lankaostoksiin meni yhteensä 17,30 euroa.

Sisustuspuolelta ostin sitten nämä:Kuvan sisutustuotteet sain yhteishintaan 26 euroa. Tuon partakoneenteräpaperirulla on vessapaperia.:D
Se onkin sitten meidän vierasvessapaperia :D... on senverran kallista (2,5 euroa rulla), ettei ihan joka päiväiseen käyttöön raski sitä laittaa.;) Minulla on viisihaarainen kaunis messinkinen kynttilänjalka, jota tykkään käyttää juhlakattauksessa. Sitä tarkoitusta varten ostin  pitkiä kattauskynttilöitä. Noissa valkoisissa pilarikynttilöissä ihastutti kaunis  "pitsikuvio".

Yhteensä sekä lanka ym. ostoksiin meni 43,30 Euroa.

Ostokset tehtyämme istuimme vielä reilun tunnin viihtyisän tuvan puolella ja kahvittelimme, juttelimme ja tietenkin neuloimme.

Kiitos seurasta mukaville Ounelisille. On ollut ilo tututua teihin ja viikon päästä tavataan.

Hyvää viikonvaihdetta kaikille!

Toivoo Seijasisko