Meillä on juhlittu isänpäivää ihan perinteiden mukaisesti. Poikani kanssa herätimme lapsieni isän onnittelulaululla yhdeksän aikoihin. Tarjosin tänä vuonna isänpäivä aamiaisella lämpimiä voileipiä ,kaupan hyväksi todettua vadelmajuustokakkua ja pannukahvia.Ja tässäpä sitten miehelleni kutomani "salmiakki"palatossut. Mieheni ehdoton lempikarkki on salmiakki ja tossujen sisästäkin mieheni löysi  "yllättäen" ;) supersalmiakkia ja salmiakkiaakkosia. Poikani oli ostanut vielä pussillisen Chilisalmiakkia. Hyvin hoksattu sekin  eli mieheni lempimauste/ karkki.Kuvasta näkyy, että tossut olivat sopivat ja mieheni mielestä hyvät .

Kahden aikaan menimme sitten Kreikkalaiseen ravintolaan ja lounastimme siellä yhdessä vanhempieni ja siskon perheen kanssa. Oli oikein mukavaa!Isälleni olin tehnyt kuvan Nalle Syksy langasta sukat. Isäni käyttää paljon villasukkia ja tuntuivat olevan mieleinen lahja.

Tyttäreni on  viikonloppumatkalla, mutta odotamme häntä vielä tässä myöhemmin illalla kylään.Oulussa sataa vettä-kaikki lumi on ikävä kyllä sulanut. Talvea odotellessa voi kuitenkin nauttia kodin lämmöstä, sytytellä kynttilöitä ja kutoa joululahjoja läheisille.

Mukavaa talven ja joulunkin odotusta kaikille!

Seijasisko