Tänne Oulun Hönttämäkeen kuuluu ihan hyvää. Pakkasta on tällähetkellä mukavat -5 astetta - tosin  alkuviikosta oltiin reilusti plussanpuolella, joten viime perjantaina satanut lumi on melkein sulanut pois.Takapihallamme  näyttää nyt tälläiselta :(Eilen olimme  mieheni kanssa joka vikkoisella Espanjan kursseilla .Kurssi on tosi mukava juttu, mutta kyllä uusia sanoja ja kielioppia tulee aika tiuhaa tahtia. Toisaalta  eihän tässä  ole kuin yhdet läksyt viikossa. Läksyihin minulta  menee noin pari tuntia aikaa viikossa ja aina olisi myös lisäksi hyvä tankata sanoja ja verbitaivutusia ym. Tosi mukavaa uuden kielen kuitenkin oppiminen on.

Tasan viikon päästä torstaina lähden pikavisiitille Helsingin Kallioon ystäväni Kaikun luokse. Kaiku asuu samassa talossa missä kuvataan lempisarjaani Kotikatua. Sarjaa kuvataan usein talon sisäpihalla ja käytävillä. Jos oikein tuuri kävisi, niin saattaa Kaikun luona käydessä törmätä Teemuun, Kaariniin , Onniin ym. Kotikadun roolihenkilöihin .:) Liisan kanssa lähdetään sitten lauantai-aamuna  Tampereelle. Ollaan varattu huone rautatieasemaa vastapäätä olevasta hotellista. Lauantaina kuljetaan varmaan  kaupoissa ja illalla käydään luultavimmin katsastamassa parit Tampereen pubit. Sunnuntaina sitten ollaankin koko päivä Tampereen Kädentaitomessuilla , joita mainostavat  Euroopan suurimmiksi käsityömessuksi. Sunnuntaina viiidenaikaan hyppään Oulun junaan eli kotona olen sunnuntai-iltana. Tampere on yksi lempikaupungeistani. Se on myös iso-isäni synnyinkaupunki. Tosi kivaa kun on reissu tiedossa.

Isänpäivälahjat ovat  viimeistelyjä vailla valmiit, mutta sunnuntaina voin ne vasta  esitellä. Seuraavaksi aion kutoa salaiselle neuleystävälle kämmekkäät ja sitten alan tekemään joululahjoja. Ennen joulua blogissani tulee olemaan aika hiljaista, koska  aion julkaista kuvat tekemistäni joululahjoista vasta joulun jälkeen.

Buenos Dias, mi amigos  ..hyvää aamupäivää ystäväni

Hasta luego! Nähdään taas!

Seijasisko