Huomenna alkaa siis olympialaisurakka. Sääntöjen mukaan ensimmäiset silmukat saa luoda, kun olympiatuli syttyy ja työn pitää olla valmiina viimeistään kun tuli sammuu. Olympiatyötään saa tehdä vain kisoja katsoessa.

 

Kuva kertoo , että Vironvilla on keritty. Tarvittavat muut urheiluvälineet eli puikot ja ohje ovat käsillä. Lankaa on n.300 grammaa eli pitäisi ainakin riittää. Olen myös harjoitellut mallia kuvan vihreällä Nalle-langalla ja ihan kivasti ovat harjoitukset menneet. Olen nyt osannut lukea ohjetta omasta mielestäni aivan oikein. Kiitos siitä menee paljolti AnneM:lle, jolta sain aiemmin hyviä neuvoja ja vaikutusta lienee silläkin, että ennen harjoitusta psyykkasin itseäni oikeaan asenteeseen, että "kyllä minäkin osaan , kun muutkin ovat osanneet!" ;)

Siispä täällä ollaan valmiita urakkaan. Toivotaan että Suomen joukkue Pekingissä sais edes muutaman mitalin. Neuleolympialaisissa Team Finland tulee saamaan todenäköisesti paljonkin mitaleita. Itsestäni en ole ihan kyllä kuitenkaan ihan varma. Kyseessä on ensimmäien kolmiohuivini ja muutenkin haastetta  minulle ihan tarpeeksi-toivon mukaan sopivasti.

Olympialaistunnelmissa

Seijasisko

Edit 8.8. klo 21.17 Unohdin mainita tässä postauksessa, että aion tehdä siis ensimmäisen revontulihuivini. Ohje löytyy TÄÄLTÄ .