Kerroin alkuviikosta blogissani ....tyttären  lemmikkioravasta Chikasta, joka on ollut meillä  kylässä viime ajat. Chika on kotoisin Kaakkois- Aasiasta ja on ns. Siperian maaorava, mutta myös Pohjois-Amerikan metsissä asuu paljon Chikan kaukaisia sukulaisia .

Maaoravat ovat mukavia lemmikkejä, sillä ne ovat vilkkaita ja vikkeliä  ja myös seurallisia. Ne ovat päiväeläimiä ja elävät   6-10 vuotiaiksi. Maaoravat tarvitsevat tilavan häkin ja välillä niiden on hyvä saada myös juosta  vapaana huoneessa. Enemmän tietoa maaoravsta lemmikkinä TÄÄLLÄ.

Tänä aamuna sain  mukavaa sähkopostia kuvineen  Mirjalta Usasta Indianasta . Mirjan takapihalla käyvät maaoravat ruokailemassa.

Mirja kirjoitti:

"Sullahan on kiva vieras.  Meillä  noita juoksentelee tässä terassin ovien edessä monta kertaa päivässä. Nyt keräävät tammenterhoja ja siemeniä myös tuosta lintulaudalta. Posket on aina pullollaan."

Kiitos Mirja kivasta postista!

Käsitöissä minulla on  naisten sukat on tällähetkellä puikoilla, mutta mitään valmista ei ole esitellä. Viikonloppu on tarkoitus viettää rennosti perheen kesken. Ensiviikolla onkin sitten hommaa muuton kanssa, kun tytär saa maanantaina avaimet  uuteen asuntoonsa.

Mukavaa viikonloppua!

t. Seijasisko