Tälläviikolla olen tehnyt kaksi tiskirättiä.

Veera-puuvillalangasta..

ja Novitan Bambusta.

Mallikuviot rätteihin ovat Lesley Stanfield:Kauneimmat Neulemallit  kirjasta.

Rättejä olen myös testaillu ja  ja bambuisen ja puuvillaisen rätin käytössä en huomannut mitään eroa. Se sijaan, jos vertaa Chifonetteihin, joita ennen käytin ...niin näillä on paljon parempi pyyhkiä päytiä ym...lika tarttuu rättiin  ja esimerkiksi tiskialtaan saa helposti kiiltämään. Chifonettejä en enää osta, mutta uusia neulerättejä aion tehdä lisää.

 Kuvasta näkee, että hyvin selvisivät konepesustakin. Pesin muun pikkupyykin kanssa 40 asteessa ja linkousnopesu oli peräti 1400. Jostain luin myös sellaisen vinkin, että käytön jälkeen tiskirätit pitää lopuksi huuhdella kylmässä vedessä eikä   lämpimässa vedessä etteivät  pöpöt jää rattiin elämään ja lisääntymään.

Palaponcho aloitettu ja ensimmäinen Samoskerä tuhottu. Malli löytyy uusimmasta Novitan lehdestä.

Joissakin vuodatuksen blogeissa valitetaan sitä että pitää laittaa vilkkuvia mainoksia blogiinsa saadakseen  enemmän tilaa kuvagalleriaan. Tosi on että Vuodatuksen kuvagalleria on rajallinen, mutta sitä ei ole pakko käyttää. Minä käytän  Kuvaboxia josta linkitän kuvani blogini sivuille aivan ilmaiseksi. Muitakin kuvagallerioita on kuten  on esim.  Photobucket, Flickr . Linkittäminen  on aivan luvallista. Kirjoituslootassa on toiminnoissa hymiöiden vieressä "kuvalinkki"  ja linkittäminen helppoa. Kuvat ¨vaan täytyy tehdä vuodatukseen sopivat kokoiseksi ennenkuin ne lataa Kuvaboksiin ja jos laittaa leveydeksi 480 pikseliä ..niin siitä tuleekin vuodatukseen sopiva kuvakoko. Tämän sivun kuvatkin olen siis  ensin  muokannut sopivan kokoiseksi tietokoneellani sitten ladannut kuvaboksiin ja lopuksi linkittänyt sieltä tähän kirjoitukseen. Ihan helppoa ja nopeaa. Nyt minulla onkin kuvatilaa loputtomiin!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

toivoo Seijasisko