"Minun ei tarvitse enää vatvoa  menneitä, en jaksa myöskään surra tulevaa, sillä siitähän ei koskaan tiedä. Sensijaan nautin elämästä tässä ja nyt  ja olen oikeasti onnellinen!"

Alotinpa tämän kirjoituksen ajatuksillani ja tuntemuksillani siitä mitä viimeaikoina olen tuntenut  ja mitä juuri tällähetkellä tunnen. Itseasiassa elin elämässäni vuosikaudet tosi vaikeita ja ahdistavia aikoja, mutta jos en olisi niitä elänyt en varmaan ymmärtäisikään nauttia ja olla niin onnellinen kaikesta siitä hyvästä mitä  minulle on tällähetkellä suotu. Ennenmuuta minulla  on ihana perhe -niin rakkaita minulle kaikki.

Tänään juhlimme äitini 85-vuotissyntymäpäiviä lähisuvun kanssa. Aloitimme juhlimisen lounaalla Oulun Kreikkalaisessa ravintolassa ja sitten siirryimme tänne Talvikankaalle kakkukahveille.  Meitä oli koolla siskoni perhettä, oma perhe, äitin ystävä  sekä vanhempani yhteensä 13 henkeä. Oli  todella iloiset ja  lämminhenkiset juhlat ja oli ihana nähdä äitini niin onnellisena kaiken keskellä.


Lahjaksi äidilleni virkkasin kuvan kellon ja kyllähän äiti tykkäsi ja miksipä ei, sillä  eikö kaikki oman lapsen tekeleet ole niitä kaikista hienoimpia. Tämä on  toinen tekemäni kello. Valmistusohjeet ovat tässä blogissani tuolla alempana.Tässä kahvipöytää ja kun Talvikankaalla juhlittiin niin kahvipöydän teemakin  oli Talvi.Koska en ole kauhean taitava kakun koristelija niin jätin sen huolen ammattilaisille ja tilasin kakun  Oululaisesta Piece Of Cake -leipomosta ja kakku oli todella hyvää ja toiveideni mukaisesti talvisesti koristeltu. Iso 15-18 hengen lakkahillo/vaniljakreemi/
kermakakku maksoi 60 euroa. Leipomon nettisivut:  http://pieceofcake.fi/

 

Muutkin tarjoilut maistuivat juhlaväelle, mutta tyrnimarmeladikarkki/ leipäjuusto coctailit saivat erityisiä kehuja. Minustakin olivat makoisa yhdistelmä ja  kiva idea. (Kiitos vinkistä  Maamille  Lautiosaareen ) Sydämenmuotoisia juustopaloja  saa helposti tehtyä sydänmuotilla. Tyrnimarmeladikarkit ostin Oulun kauppahallista.  Anteeksi huono kuva, mutta parempaa en saa tähän hätään, sillä nuo herkut on jo syöty.

Edit 31.1 klo 19.00: testasin just leipäjuustoa ja Fazerin pihljajanmarjankarkkeja (joita löytyy joka lähikaupasta) ja sopii melko hyvin yhteen leipäjuuston kanssa nekin.Siskoltani saamani kauniin tulppaanikimpun myötä toivottelen teille kauniita unia ja hyvää alkavaa viikkoa !

Seijasisko