Meillä oli sunnuntai surullinen päivä, sillä Hikari-undulaatti-vanhus muutti lintujen taivaaseen. Käärimme kauniin linnun sanomalehtipaperiin ja hautasimme Tupu-marsun viereen pihallemme. Tyttäreni teki oksista ristin ja laittoi vielä haudalle  Hikarin herkkua eli hirssiä.Kuten kuvasta näette Hikari oli kaunis lintu ja harvinainen väritykseltään. Tyttäreni on antanut linnuillemme  japanilaiset nimet. Hikari tarkoittaa valoa.Meillä on  myös ihana ja niin  mainio Neitokakadu Shippu( japaniksi Tuulenpyörre) . Shippu ja Hikari olivat erittäin tärkeitä toisilleen. Siksipä oli olettavaa, että jos emme hanki Shippulle uutta kaveria niin hän masentuu kokonaan. Shippun oletettava elinikä on kuitenkin 15-20 vuotta eli undulaatti, joka elää oletettavasti  5-6 vuotta jopa pitempään olisi sopiva kaveri jo mahdollisen elinikänsäkin vuoksi Shippulle
Niinpä menin tänään eläinkauppa Haukun Paikkaan ja ostin uuden undulaatin.Tämä kaunis lintumme on nyt sitten meidän uusi perheenjäsen. Hän on puolivuotias terhakka tyttö. Rauhallisesti on ainakin tämä päivä mennyt.
Uusi tulokas on tosin selvästi vielä vähän kauhuissaan kaikesta, mutta eiköhän hän  pian totu uuteen kotiinsa.

Tyttärelleni annoin jo tehtäväksi keksiä linnulle japaninkielinen nimi. Hän pyörittelikin  mielessään jo nimiä Sora(taivas) tai Hana (kukka) , mutta ei ole vielä päättänyt nimeä. Minusta nuo molemmat nimet sopisivat hyvin kaunille undulaatille.

Käsitöissä olen tekemässä Kärppä-sukkia.  Kiva MALLI  löytyin Hennan Blogista.

Mutta nyt on aika mennä untenmaille.

 Hyvää yötä tai huomenta tai  päivää milloin tätä luettekin.

Toivoo Seijasisko