on viimein valmiina. Roisto nappasi töihin lähtiessään pari kuvaa meidän pihalla.
Lanka on siis Tallinnan Sadamarketista ostettua liukuvärjättyä  Vironvillaa ja sitä kului n. 200 grammaa. Vihjeen 5 jätin välistä pois. Puikot nro. 5 pyöröt . Huivin mitat 80cmx210cm .

Malli on kaunis ja  aion kyllä tehdä toisenkin samalla mallilla mutta yksivärisen, sillä nyt kun  on nähnyt kuvia muiden Kevätyllätyshuiveista niin olen sitä mieltä, että yksivärinen lanka kuitenkin sopii paremmin tähän malliin. Päädyin neulomaan loppuun viisi oikein kerrosta. Ohjeessa oli vaihtoehtona virkatut reunat ja ne olisivat ehkä tähän malliin passanneet paremmin, mutta seuravalla kerralla sitten.

Lankakomeron Päiviä haluan erityisesti  kiittää tämän ihanan tempauksen järjestämisestä. Kun silloin alussa katselin Päivin aiempia huivimalleja niin heti luotin, että tästäkin täytyy tulla kaunis ja ei todellakaan tarvinnut pettyä. Ystäväni tulee samaan mieluisan syntymäpäivälahjan. Kiitos vielä kerran Päivi!

Eilen aloittelin neulomaan vaaleaapunaisesta sävy Woolista  vauvannuttua Etiopiaan ja nyt menen sitä jatkamaan ja katsomaan samalla ihanaa sarjaa  Vihervaaran Annan elämästä.

Mukavaa loppuvikkoa kaikille.

toivoo Seijasisko