Tänään vastaanotin  valtavan lankalahjoituksen eli 77 kerää= 3850 grammaa  sytomyssyiksi kelpavaa hyvää lankaa.

Lankojen lahjoittaja  on yksityinen henkilö Maila, joka pitää  hankettamme  hyvänä  ja tarpeellisena haluaa  tällätavoin tukea kampanjaamme. Mailalla on oma blogikin Laulavat lankaleipurit. Mailalle  isot halaukset ja suuret kiitokset mahtavasta  lahjoituksesta.

Mailan lahjoittamat langat ovat Mark&Kattesin Higginsiä ja Avantia.  Mehän olemme yleensä ehtineet jo jakaa langat ahkerille tekijöille   ennenkuin  kuvat lahjoituksista ovat ilmestyneet blogiin. Tälläkertaa päätimme jakaa lankoja blogini välityksellä  halukkaille. Siispä jos  joku nyt miettii että olisipa mukava tehdä sytomyssyjä kuvan langoista niin kannattaa laittaa  minulle puhelinumero sähköpostiini  [email protected] niin otan yhteyttä . Tietenkin ehtona on se että on mahdollisuus hakea langat joko minun luotani tai  Käsityökauppa Maakarista    Oulun rautatieaseman vierestä. Langat ovat  ilmaisia ja ne on tarkoitettu vain sytomyssyjä varten.

Sitten muistutan  teitä siitä, että olemme 
Lankapirtin Matleenan ja Tainan( nyt ainakin 244 myssyn tekijä!!) kanssa Oulun kädentaitomessuilla 9-10.10 Käsityökauppa Maakarin yhteydessä kertomassa sytomyssyilystä  Meille voi myös tuoda messuille valmiita myssyjä.Tämän sytomyssyn  sain valmiiksi viikonloppuna. Lankana on Hjertegarnin  BlendBamboo ja ohje on
Mammamyyn Minttumyssy.

Sen verran  paksumpaa lankaa  on tuo Blendbamboo kuin ohjeessa käytetty Novitan Bambu ,että kannattaa Blendbamboota käytettäessä kerrokselta 8 eteenpäin tehdä pylväsryhmässä aina 2  pylvästä  kolmen sijaan. Sillätavalla  tulee ainakin minun käsialallani  hyvä myssy eikä "pannulappu". Virkattu kukkaohje TÄÄLLÄ .Nappi  on Oulun Ompelutalosta. Mannekiininä kuvassa on äitini.

Nyt lähden sytyttelemään kynttilöitä  ja istahdan omaan neuletuoliini sukankudin seuranani. Jotakin valmista pitää saada  laittaa Perunalaariin tälläkin viikolla.

Pirtsakkaa syysviikkoa kaikille!

Toivoo Seijasisko