Terveisia taalta aurinkoiselta lomasaarelta Playa Del Ingelista. Ollaan tosin muullakin saarella kayty. Maanantaina vietimme kivan paivan Palmitos Parkissa ja tanaan vietimme taas ihanan paívan Puerto la Moganissa. Huomenna on vuorossa koko paivan bussiretki: Aurikomatkojen Kauneinta Kanariaa.

Ihan kaikki ei ole mennyt nappiin nimittain Maanantai-iltana/yona Roisto tuli tosi huonovointiseksi. Huolestuin tilanteesta niin etta soitin Aurinkomatkojen oppaalle joka soitti laakarille ja laakari tulikin sitten tulikin alle tunnissa paikalle. Taalla on ihan tavallista etta laakarit (myos kunnallisella puolella) tulevat katsomaan potilasta kotiin. Ei tarvitse kipeana jonottaa monta tuntia niinkuin Oulun yhteispaivystyksessa!

Laakari oli sitä mielta etta pitaa lahtea sairaalaan ja han tilasi ambulanssin. Roisto vietti Ma-Ti yon paikallisessa sairaalassa tiputuksesssa. Hanelle oli lieva mahatauti plus iso nestehukka!! Taalla pitaa todellakin muistaa juoda paljon!! Meri-ilmasto ei ole niin tukala kun kostea merituuli vilvoittaa ja siksi ei aina muista juoda!! No Roisto paasi Ti-iltapaivana suht kohta hyvakuntoisena sielta pois . Tanaan han on jo voinut oikein hyvin. Onneksi on vakuutukset kunnossa muutenhan lasku olisi varmaan ollut aika suuri. Jouduin kylla tayttamaan aika monta lomaketta. Kokemus tamakin ja hyvaa hoitoa saatiin.Aurinkomatkojen opas toi sairaalaan viela uusimmat iltasanomat ja Apulehtia luettavaksi. Cool
Me asumme taalla Ingelsissa sellaisella alueella jossa on paljon suomalaisturisteja ja suomalaisia ravintoloita ja vahan se on minua arsyttanykin kun jokapuolella kuuluu  suomen puhetta. Kun on vain viikon lomalla en minä todellakaan kaipaa  suomalaista ruokaa ja tansseja ym.

Onneksi kun kävelee pari korttelia eteenpain niin on jo hieman kansainvalisempi tunnelma. Oikeasti tama Playa Del Ingles on pelkka turistikaupunki-taynna hotelleja ravintoloita ja matkamuistomyymaloita ja siis turisteja. Tosin lama nakyy turistien maarassa taallakin! Espanjaa on saanut kuitenkin jonkun verran harjoitellla mm. hotellimme respan kanssa ja rannathan taalla ovat tosi hienot. Pari kertaa olen meressa uinut-muuten olen uinut hotellin altailla.

Nyt lopetan ja lahden houkuttelemaan Roistoa kaveriksi iltakavelylle ja iltadrinkeille. Eipa tassa ole kuin pari paivaa ja lennetaan kotisuomeen ja ensiviikolla kuulette sitten kuvien kera enemmankin juttua reissustamme.

Iloiset ja aurikoiset terveiset taalta kesamaasta!

toivoo Seijasisko