Eilen illalla televisiota katsellessa sain nämä Stepsukat valmiiksi.Tiedoksi niille, jotka eivät vielä tiedä että: Austermannin Step-sukkalanka on käsitelty Aloe Veralla ja Jojoba-öljyllä. Tämä käsittely tekee langasta pehmeän ja jalkoja hoitavan. Käsittelyn vaikutus kestää jopa 40 pesukertaa. Lisäksi Step-sukkalangasta saa automaattisesti kivat raitasukat ja langassa on kauniita värivaihtoehtoja. Step lankaa on kahden paksuista. Tämä sukka on tehty ohuemmasta Stepistä puikoilla 2.5. 100 gramman kerä ohuempaa Steppiä maksaa oululaisessa käsityökaupassa 11 Euroa.

Lauantai-aamuna hyppään junankyytiin ja matkustan Rovaniemelle, jossa minulla on lapsuudenystävien tapaaminen. Tapaaminen tapahtuu Veitikanharjulla tutuissa lapsuuden/nuoruuden maisemissa Tapaamiseen on tulossa 13 naista ja kaikki ovat kotoisin samalta "perältä". Yötä olen kahden lapsuudenystäväni lapsuudenkodissa, jossa heidän 87-vuotias äitinsä vieläkin asuu. Samassa kerrostalossa pari kerrosta ylempänä oli minun kotini vuosina 1968-1978.Aloitin illalla tekemään kuvan perussukkia  7-Veljestä Polkkalangasta tuliaiseksi ystävieni  äidille. Lanka on syksyn uutuuslanka ja on oikein mukavaa . Punaisen eri sävyistä tulee väkisinkin mieleen puolukan eri värisävyt aina raa'asta puolukasta  lappapuuron väriin asti.  Kiitos langasta  kuuluu SNYlleni.

Minä näköjään sukkasatoilen tässä jo ennen syyskuuta .Päätin olla kuitenkin osallistumasta Sukkasatoon tänä vuonna. Ajattelin kutoa vähän vähemmän syyskuussa ja lukea sensijaan.Tarkoitus on ainakin lukea neulojien bestseller  "Pieni Lankapuoti" ja Leena Lehtolaisen uusin Maria Kallio kirja "Väärän jäljillä".  Tiedoksi muillekkin Maria Kallio-sarjan ystäville, että tässä kuussa on julkaistu ihan omat Maria Kallio nettisivut: http://www.mariakallio.fi/.

Syyskuussa aloitan myös Oulu-opistolla Espanjan-kielen alkeiskurssin ja kaveriksi kurssille sain  oman mieheni.<3 Kurssi kokoontuu keskiviikkoiltaisin ja Toukokuulle asti. Ehkäpä ensi keväänä teemmekin Espanjan matkan.

Seuraava postaus menee luultavasti ensiviikolle ja  sitten tulee varmaan raporttia tapaamisesta ja kuvia lapsuudenmaisemistani.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Toivottelee Seijasisko