Olen saanut kyselyjä parilta blogini lukijalta, että mitä minulle kuluu? Totta on, että aika vähän olen jaksanut viimeaikoina raportoida muuta kuin  käsitöitä vaikka monenmoista  menoa päiviini on mahtunut.

Voin myös kertoa, että ihan hyvin jakselen..tosin on minulla niitäkin päiviä , että olen kiukkuinen ja ahdistaa ja joskus ei unikaan ihan heti tule. Päiväni ovat kuitenkin enimmäkseen onnellisia ja saankin olla kiitollinen suhtkoht hyvästä terveydestä, ihanasta perheestä, läheisistä ja ystävistä. Käsityöharrastus ja liikunta tuovat myös paljon hyvää oloa ja iloa elämääni ja tämä bloggailukin sopivassa määrin on tosi hauskaa.Ihanaa, kun ollaan jo kesän kynnyksellä. Lämpenisi vain ilmat täällä pohjoisessakin, että pääsisi tuohon omalle terassille oikein kunnolla kesästä nauttimaan. Uimarantaretkistäkin vähän jo haaveilen.

 

Kesäksi meillä on muutamia mukavia suunnitelmia tiedossa mm. juhannuksena suuntaamme Lappiin  Kittilään Ounasjokirantaan mökkeilemään  vanhempieni kanssa  ja mukaan lähtee  ainakin tyttäreni  ja hänen irlantilainen ystävänsä ja luultavimmmin vielä poikakin tyttöystävineen.  Lapin maakuntakukka Kullero kukkii parahiksi niin kauniina Ounasjokirannassa juuri juhannuksena.

Tänään olimme vanhempieni kanssa tyttäreni luona kylässä ja jo vähän suunnittelimmekin tuota  Lapin reissua.


Tarjoilut, tyttären leipomat ja koristellut muffinsit, olivat paitsi erityisen kauniita niin myös herkullisia ja...

.. 6-vuotta vanha Chika-maaoravatyttökin pääsi toviksi vapauteen ja  hauskutti meitä eloisuudellaan. Oli taas kova homma saada "kokonainen" Chika kuvaan. Hännästä tuli aika monta otosta.

Heleää Helatorstaita Kaikille!

Seijasisko