Viime viikonlopun Oulunhallin Kädentaitomessuille minunkin tieni johti sunnuntaina.

,

Väkeä oli paljon liikkeellä ja sanomalehti Kalevan mukaan lyötiin uusi kävijäennätys eli n.9000 kävijää. Komea luku varsinkin, jos vertaa siihen että viime vuonna kävijöitä oli n.6000.


JohannanTunisialaisvirkkausta kaksipäisellä koukulla  oli kiva seurata. Nätinnäköisiä lapasia ja sukkia tällä tekniikalla syntyykin


 
Mukaviin lampunvarjostimiin kiinnitin huomoita varsikin kun  olen viimeaikoina miettinyt kotimme valaistusta. Tuommoinen paperinaruhapsuvarjostin voisi ollakin aika hauska meidän vierashuoneessa.Tämä pahvista taiteltu sievä valaisin oli minusta hieno keksintö.

Messuilla on aina ihanaa ihailla kauniita käsitöitä. Nämä sukat olivat myynnissä Somikin kojulla.Aila-Riittaa
kävin jututtamassa Kippovalimon kojulla. Kuvassa Kippovalimon valikoimaa. Tuollaisia ruskeita kauhakippoja(ylh.vas.) minulla on jo ennestään kaksi. Tosi kivoja ovat käytössä.

Tonia-röyhelyhuivilanka ja vastaavat tuntuvat  olevan oikein hittituote. Röyhelöhuiveja  näytti olevan monella kaulassakin.

Ostin minäkin  nyppyröyhelöhuivilankaa  Käsityökauppa Ilosta  lilat kerät ja Somikista vielä beiget kerät.

 

Lumoavasta Langasta ostin nämä ihanat merinovillat ja lähiaikoina tulette näkemään mitä näistä syntyi.:)Lopuksi ostin vielä keittiön näpsäkän talouspaperirullatelineen.

Seuraavaksi olisivatkin ne Isot Messut Tampereella. Mieli tekisi sinnekin kovasti, mutta en ole varma pääsenkö ja kallistakin on kun ensin maksaa junamatkat ja hotellit ne vasta nykyisin maksaa.

Eilen tapahtui kaksi tosi mukavaa asiaa. Ensimmäinen mukava juttu löytyi postilaatikosta. Kummityttöni, jonka pojille tein Nämä Sukat oli lähettänyt minulle..  ..kivan  kiitoskortin ja
..


 

.. ihastuttavan neulatyynyn ja sieviä hopeisia silmukkamerkkejäkin.

  Ihana ylläri!!Kiitos Annika!!Toinen mukava asia se kun sain illaksi kylään hyvän ystäväni. Kolmituntinen vierailu vilahti mukavasti  rupatellen. Kuvan kauniin syklaamin ystäväni toi tullessaan.

Mukavaa loppuviikkoa arvon lukijat!

Toivoo Seijasisko