Kesällä 2009 ihastuin Mohariinan blogissaan esittelemään peittoon. Peiton malli oli mukava Hexagon . Mohariinan peitto värimaailmoineen miellytti minua niin kovasti että..

aloitin peiton teon  elokuussa  2009. Kuvassa ekat kolme lappua.

Alkuinnostuksen jälkeen peitto teko unohtui kokonaan kunnes viime elokuussa otin työn  taas esille.


Tein peittoa aina silloin tällöin ja tämän vuoden helmikuussa alettiin olla puolivälissä. Silloin päätin,  että peitto valmistuu vielä tämän kevään aikana. Tein lukujärjetyksen ja päätin että maanatai ja tiistai ovat peitontekopäiviä. Noudatinkin lukujärjestystä tunnollisesti.

Puolitoista  viikkoa sitten päätin, että peitto on vappuna valmiina ja pääsinkin tavoitteeseen etuajassa eli tänä-aamuna liitin peittoon viimeiset laput.

Laskin,että viimeisen viikon aikana virkkasin yli 60 lappua. Arvaattekin että huokaisin helpotuksesta kun sain työn päätökseen. Tosin viimeiset laput tein ihan "fiiliksissä". 

Levittelin peiton meidän kylpyhuoneen lattialle ja kastelin se haalealla vedellä. Pyyhkeiden avulla rullasin enimmät vedet pois ja levitin peiton ulkoterassille maton päälle mittoihinsa.Iltapäivällä nostin peiton kuivumaan ja illalla peitto olikin jo kuiva.Tässä peitto levitettynä meidän makkariin. Malli siis
Hexagon. Lankana on 7-veljestä. Koukku 3 1/2 ,Peiton mitat ovat 122cm x 220 cm.
Lappuja tein 15x21 eli yhteenä 315 lappua.Tässä peitto omalla paikallaan vierashuoneessa.


Halusin peitosta reilun , että sohvasängyn päänkin voi petata kauniisti.

Tiinakin nuttuineen ja tossuineen sointuu hyvin peiton väreihin.

Hommaa tämmöisessä yllättävän paljon ja olenkin todella  iloinen ja onnellinen sain työn kunnialla päätökseen.

Aurinkoista viikon jatkoa!

Toivoo Seijasisko