Onkin lähes viikko kun olen päivittänyt viimeksi blogiani. Vajaaseen viikkoon on sisältynyt sukulaisvierailuja ja laiskottelua, mutta ei nyt ihan sentään ..uimahallissa olen käynyt lauantaina ja tänään ja tehnyt siellä sen tavanomaisen ohjelmani eli reilu puolituntia vesijuoksua ja puolentunnin vesijumppa päälle. Joulupäivänä vilahdin telkkarissakin Kotikadun sivuosassa ;) ja MarjutJ oli ainakin minut sieltä bongannut.:).

 Oma tytär on minulle viimeaikoina   huomautellut, että mitenkä kehtaan noin nukkavierussa takissa kulkea.;) Niinpä sain aikaseksi eilen piipahtaa alennusmyynneissä ja löysin itselleni  tosi kivan takin. Syötyä on tullut viikon aikana aivan liikaa ja puntarille en ole vielä uskaltanut mennä. No,onneksi arkikin jossakin edessäpäin jo häämöttää .Ei kuitenkaan ihan vielä. Huomenna juhlitaan Uutta Vuotta ja olemme kutsuneet hyvän ystäväpariskunnan meille Uuden Vuoden Viettoon. Jos joku muistaa elokuisen juttuni "Kainuun mereltä" niin kyseessä on tuo sama pariskunta, joiden mökillä  saimme viettää ihanan elokuisen viikonlopun. Uuden Vuoden päivällispöytään vieraiden lisäksi tulee myös poikani tyttöystävänsä kanssa ja tyttäreni toivon mukaan  pääsee myös tulemaan.

Käsitöissä pidin muutaman päivän taukoa, mutta tuossa viikonlopulla piti taas päästä uuden työn kimppuun.Kuvasta näkyy, että tekeillä on Revontulihuivi kakkoseni. Elokuulla tein oranssinpunaisen Revontulen, jonka loppujen lopuksi sai 94-vuotias tätini. Tämän huivin tulevaa omistajaa en voi vielä paljastaa. Lankana on ystäväni Pemmun Tallinnasta minulle välittämä  Vironvilla. Käsitöitä tulee  valmistumaan lähiaikoina tavallista  hitaammin . Aion käyttää aikaani myös lukemiseen.

Vuodenvaihteen iloksi kukkii meidän olohuoneessa kaunis vaaleanpunainen Amaryllis, josta kauniit kiitokset  siskontyttärelleni Anna-Liisalle.Haluan kiittää myös kaikkia teitä  jotka käytte säännöllisesti  lukemassa blogini kuulumiset. Kiitos myös  mukavista kommenteista - ne piristävät aina . Hyvä tietää, että olette olemassa- muuten tämä bloginpito menettäisi mielenkiintonsa.

Rauhaa ja Rakkautta ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille!

Toivoo Seijasisko