Nämä lähtevät tänään postin mukaan.vielä vähän lähikuvia...Pikkutossut saa kuuden päivän ikäinen sukulaispoika.Vauva tossujen ohje löytyy TÄÄLTÄ.Palatossut tulevat 2,5 vuotiaalle isosiskolle. Kyllä piti  vastustaa lopussa noitten palatossujen kanssa mm. olin niin hajamieleinen, että neuloin toisen kukan väärään kohtaan tossua -ehdin tehdä päätellytkin ennenkuin huomasin ...taisi siinä päästä muutama ärräpää kun huomasin möhläykseni, mutta nyt kun tossut ovat valmiit ja olen suhtkoht tyytväinen lopputulokseen niin naurattaa koko juttu. Palatossujen ohjehan läytyy TÄÄLTÄ. Ohje on siinä mielessäkin kiva, että näihin uppoaa mukavasti jämälankoja esim vaalenpunainen osuus on sävy Woolia ja 7-Veikan loppuja aina kaksi kerrosta vuoronperään neuloen.
Tossujen ínspiraationlähde löytyi Langadonnan blogista TÄÄLTÄ

Mutta nyt menen siivoamaan ja ruoanlaittoon. Sitten lähden postiin(Haen Snyni paketin.:)) ja sieltä  vesijumpalle vartin yli neljäksi ja sieltä vielä vähän myöhässä OUNElaisten neuletapaamiseen Valveen kahvilaan.

Hyvää päivänjatkoa

Seijasisko

Jälkikirjoitus 16.10. klo 21.22
Hain Snyni paketin postista ja aukaisin sen Ounen tapaamisessa. Sisältö oli siis taas tosi mukava minun mielestäni  ja myös muiden Ounelaisten mielestä!! Ihasteltiin ja ihmeteltiin lasinalusia ja kehuttiin Nalle-talvilankaa ja Knit Picksien erinomaisuutta. Laitan huomenna kuvaa tulemaan. Haluan kuvat päivävalossa, että värit tulevat oikein. Kiitos tosi  paljon SNY!
Tapaamisessa meitä oli vain neljä aikuista ja kolme lasta.  Oli kuitenkin oikein mukavaa. Kiitos hyvästä seurasta Hennalle, Piialle ja Marille. Seijasisko