Olipa taas mukavaa kurssilla. Sain elämäni toiset lapaset valmiiksi . Ensimmäiset muistaakseni tein yli neljäkymmentä vuotta sitten kansakoulussa. Koko ajan kurssilla oppii uuutta. Tänään opin mm. peukalon teon ja niksejä päättelyyn. Lapasen hieno kuvio on siis Mustikan suunnittelema. Inkerin blogista löysin mallin. Kirjoneuleen tekemiinen tuntui alussa tosi rasittavalta ja hitaalta..mutta kun teknikka ja kuvio alkoi sujua niin niin nopeuskin kasvoi ja kutominen oli lopuksi oikeastaan aika mukavaa.. Tosin on siltikin  hidasta. Eihän tämä minun tekele ole mikään hieno taidonnäyte, mutta näin vasta-alkajani kirjoneuleen+ lapasen tekijänä olen ihan tyytyväinen lopputulokseen.Tiedän myös , että lapasten tuleva omistaja ilahtuu varmasti lahjastaan.Tein 7-veljeksellä ja kuviota en muuttanut muuten kun tein resorin punaista joustinneuletta ja peukut punaisella. Tarkoituksena  oli tehdä pienehköön  naisen käteen sopiva lapanen ja sellainen siitä tulikin.Tässä vielä lapasen nurja puoli, josta näkyy, että kuljetin lankaa aina mukana.

Seuraavan kerran pääsen kurssille vasta parin viikon päästä.Aiemmin sunnittelemani pipoprojekti tyssäs nyt siihen, ettei mieheni halunnut ko. karusellilangasta pipoa. Muutinkin sitten suunnitelmia ja   alan opettelemaan konttineuletta. Aion ehdä miesten pitkävartiset sukat.

Tässä välillä aion saada ainakin valmiiksi Step-sukat ja Rinsessa-kämmekkäitä ovat nuoret toivoneet. Jotain ois kiva tehdä myös Snylleni. Katsotaan sitten mitä ehdin saada  aikaiseksi. Ensi viikonloppukin menee Kemissä sukulaistytön häissä. Vihkiminen muuten suoritetaan niinkin eksoottisessa paikassa kuin Kemin Lumilinnan kappelissa.

Hyvää viikkoa kaikille lukijoilleni. Toivoo Seijasisko