Lomareissu on tehty  ja kuten aiemmista postauksista voi lukea, että lomamme ei ollut ihan kaikilta osin onnistunut. Niinhän se on kun paljon reissaa, niin sattuu niitä joskus vähän epäonnisempia matkojakin.  Matkablogiin ei mitään isompaa raporttia tällä kertaa tule, mutta laitan jossain välissä sinne kuvia reissustamme. Kuvassa Funchalin kaupungin kukkaistutuksia rantakadulla.Ennen matkaa keksin  ihan oman hullutuksen  eli KMH= kesämatkan hullutus  .Otin mukaan kolme keskeneräistä työtä  ja ne piti saattaa loppuun lomani aikana. Niin kävi kuitenkin kävi, että sukat valmistuivat vasta eilen tosin extrana valmistui myös yksi sytomyssy.Sukat ovat  miesten perussukat 3o2n neuloksella Nalle-langasta. En ole ihan varma mihin nämä päätyvät mahdolllisesti hyväntekeväisyyteen koska lähipiirissäkään  ei ole nyt akuuttia sukka tarvetta.


Revontulihuivi
on HVV=hulluhuivuoteni kuudes huivi.Väristä tykkään ja se sointuu hyvin ystäväni mökkimaisemiin loppukesän viileitä iltoja viilentämään.

Pingotin huivin kotona. Eräs henkilö vinkkasi mulle että huuhteluaineen sijasta voisi käyttää hiustenhoitoainetta. En tiedät laitoinko hiustenhoitoainetta ainetta liian vähän  tai sitten vain minulla oli ihan vääränmerkkistä (Dove). Aika karhea oli lopputulos kumminkin ja aionkin  liotella ja pingottaa huivin uudestaan entiseen tapaani huuhteluaineella .

HUOM: Jos jollakin on vinkkejä tuohon pehmentämiseen niin olis kiva kuulla!!Tämmöisiä kauniita "yllätyksiä"   oli ilmestynyt useita etupihallamme kivetykseen sillä välin  kun olimme lomalla. Mistä lie naapurien penkeistä ovat siihen levineet ja etupihan Lobeliakin on vielä hengissä-siitä vielä kaunis kiitos ystävälleni, Kaimalle ja hänen äidilleen..Kaimani kanssa kaytiin eilen vesijuoksemassa Tuiran rannalla . Minä niin  nautin kesästä, kun pääsee joka päivä  järveen tai jokeen pul
ahtamaan.

Mukavia  kesäpäiviä Kaikille!

t. Seijasisko