Teneriffan lomalta toin muutamia Kanarialaisen  traakkipuun siemeniä tuliaisena.Siemenet keräsin itse Puerto De La Cruzin Orkideapuiston 600-vuotta vanhan Traakkipuun juurelta. Istutin kolme siementä kolmeen ruukkuun 31.3. ja nyt ovat itäneet viimein. Laitoin silloin istutuksesta juttua. Jokaisessa ruukkussa on nyt samanlainen alku kuin kuvassakin.

1489614.jpg

Kiitokset täytyy sanoa "Kultaa Rajan Takaa" neuvolle laittaa lasilevy ruukun päälle. Sen kuin tein niin muutamassa päivässä siemenet iti. Nyt odotellaan jännityksellä taimien kasvamista. Lisäneuvot  tällaiselle tumpelolle viherpeukalolle ovat edelleen tervetulleita.

Oulussa paistaa ihana kevätaurinko.Tuli sellainen olo, että piti vaihtaa keväinen pohjakin blogiini. Kuvassa siis valkovuokko, joka on aika harvinainen täällä Oulun korkeudella, mutta Etelä-Suomessa varmaankin jo kukkii.

Olin kaupungilla ja ostin kevättakin ja uimahallissakin  kävin juoksemassa ja jumpalla. Mies lähti työmatkalle vaihteeksi  Italiaan. Kissa ikkunalla  katselee ulos ja odotamme häntä kotiinpalaavaksi perjantaina.  Olen siis yksin kotona loppuviikon ja aion ainakin kutoa ja kutoa ja kutoa :)

Keväisin terveisin  Seijasisko