Otin kuvan neljännen  Revontulihuivini  pingotuksesta tänä aamuna. Tarkoituksena oli tehdä 18 lisäkerrosta eli yhteensä 161 kerrosta, mutta kerroksella 157 oli pakko todeta ettei lanka riitä. Jouduin purkaamaan ja  huiviin tuli loppujen lopuksi 155 kerrosta.  Kuvista näkyy kuinka viimeisten reikäkerrosten väli on kapeampi.Kuvassa näkyy myös että yhden raidan alku ei ole liukuvärjätty-mutta ei se oikestaan mitään haittaa.Huivi on minusta  jokatapauksessa kaunis ja väri miellyttää  minua niin että tämän pidän itselläni.Seuraava projektini on  vierashuoneen päiväpeitto.Vuosi sitten  aloitin peiton tekemisen suurella innostuksella ja into sitten lopahtikin heti alkuunsa.Mallihan on
Hexagon. Selkeät Englanninkieliset  ohjeet kuvineen oli helppo ymmärtää. Viimeisellä kerroksella virkataan  samalla osat yhteen. Värimaailma :  Uloin kerros aina luonnonvalkoinen ja kolmas kerros on aina vihreä. Sitten käytän vaihdellen punaisen ja sinisen eri värisävyja ja keltaista.   Lankana on 7-veljestä ja virkkuukoukku 4. Tähän saa aika kivasti jämälankoja menemään. Tosin luonnonvalkoista ja vihreää pitää ostaa  jonkun verran.

Aion virkata lappuja aina Sukkasatoon asti.Sukkasatohan käydään taas syyskuussa ja ajattelin tänä syksynä neuloa koko syyskuun villasukkia. Siitäpä riittää sitten joulupukinkonttiinkin.

Hexagon peittoa jatkan  taas lokakuussa.

Oulussa kesäiset säät vain jatkuvat. Eilen oli lämpöä meidän mittarissa 27 ja ilta ja yökin olivat tosi lämpimiä. Käväisin eilen  Tuiran rannalla uimassa-kylläpä jokivesikin oli vielä lämmintä.

Mukavia loppukesän päiviä kaikille

Seijasisko