Prahan Kotva tavaratalosta ostin tätä kivaa  lankaa:
Ihastuin hapsuisiin huiveihin, joita oli näytillä tavaratalon lankaosastolla ja ne oli tehty tästä polyester-langasta . Vaikka kyseessä onkin keinokuitu niin ihastuin langan  hapsuisuuteen ja myös sen pehmeyteen ja keveyteen. Kotvan myyjä sanoi, että yksi kerä riittää pitkään kaulahuivin ja minä kokemattomuuttani luotin häneen. Aloitin huivinteon jo Tsekinmaalla, mutta vasta Suomeen päästyäni  totesin, ettei lanka riitä kuin puolikkaaseen  huiviin.  Yritin turhaan  netin kautta löytää samaa lankaa ja sitten etsin Oulun lankakaupoistakin sopivaa lankaa, jolla voisin jatkaa huivia.  Anttilan lankaosastolla satuin hipelöimään valkoista Kuura-lankaa ja silloin muistin, että viime kevään Anna-Snyni lähetti minulle vaalean/beigen väristä Novitan Kuuraa ja niiin loppujen lopuksi kävikin, että  löysin huiviin sopivaa lankaa lähempää osasin kuvitella. Ajattelin ensin, että jatkan vain huivia Kuuralla molemmista päistä, mutta se ei näyttänyt hyvältä sellaisenaan ...silloin..mieleeni tuli Novitan talvi/2006 lehden Teddy-huivi-malli.

Siitä siis idea mallin löytyi ja eilen illalla sain  on huivin viimein valmiiksi.(senkin monen mutkien kautta kuten esim.erikseen piti vielä käydä kaupungilla ostamassa sopivan kokoinen virkkuukoukku kukkaa varten......)

Tällainen huivista sitten tuli kaiken pähkäilyn ja tuskailun jälkeen. Kotvan lankaa muuten jäi jäljelle tasan 20cm. pituinen pätkä!! Kuvan huivi voi olla vaikka sinun - nimittäin se tulee olemaan osa palkintoa  blogini 1-vuotisarvonnassa. Arvonta käynnistyy tässä lähipäivinä kunhan kiireltäni ehdin.......tämä kaaos pitää heti ensialkuun  siivota ja lisäksi  aion  laittaa kaikki lankani ja kynttiläni järjestykseen kaappeihin. Tyttäreni muutti nimittäin loputkin tavaransa entisestä huoneestaan vuokra-asuntonsa häkkikellariin, joten saan ihan ikioman  kaapin langoille ja toisen kaapin toiselle heikkoudelleni eli kynttilöille ja kynttiläsomisteille.:) ToDo- listalla ovat myös kiitoskortit toissalauantain juhlien johdosta .Olympialaiset ja siten myös Neuleolympialaiset lähestyvät ja tarkoitus  myös valmistautua "urheilusuoritukseen" sekä henkisesti että fyysisesti  kuten  tsempppaamalla itseään "kyllä minä osaan siinä missä muutkin. Täähän on helppoa!"-asenteeseen ja  kerimällä Vironvillaa  :). Olympiatyöni on  Revontulihuivi .

Sitten vielä kuvaa tästä aamusta:Keitin aamukahvit, kattasin aamiaispöydän, hain lehden ja herätin mieheni onnittelulaululla, niinkuin meidän perheessä on aina syntymäpäivien aamuina tehty. Lahjaksi mieheni sai minulta Suomen muodikkaimmat aamutossut eli Reinot. :) Onnea rakas Roisto. <3

Mukavaa päivää kaikille!

Seijasisko