Ihan ensiksi kiitos kaikille edelliseen arvontaan osallistuville mieltä lämmittävistä kommenteista. On väliin hyvä saada tietää, että  kävijälaskurin numeroiden  takana on todella  ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita blogistani. Yllättävän paljon on  blogissani vakikävijöitä, joista en ole ennen kuullutkaan. Lupaan käydä vastavierailulla kaikkien blogillisten sivuilla . Arvonta on käynnissä edelleen.

Tulevana viikonloppuna ovat sitten Ouluhallissa kädentaitomessut. Koko messujen ajan  löydän minut,  Lankapirtin Matleenan ja Tainan( nyt ainakin 250 myssyn tekijä!!) kanssa Käsityökauppa Maakarin kojunyhteydessä kertomassa sytomyssyilystä. Meille voi myös tuoda messuille valmiita myssyjä.Kuvan sytomyssy valmistui alkuviikosta.  Malli on Hurricane-hat, jonka ohje TÄÄLLÄ. Englanninkieleinen ohje on tosi helppo kääntää suomeksi käyttäen vaikka Marjut Katajalan neulesanastoaPuikot ovat 4. ja lankana yksi kerä Marks&Kattensin Higgins lankaa, jota Maila lahjoitti meille  sytomyssyjä varten. Samaista lankaa  on vielä jonkun verran jaossa ilmaiseksi sytomyssyjä varten. Asiasta enemän TÄÄLLÄ. Lanka on minusta ihanaa ja sopii mainiosti sytomyssyihin.


Ilalla valmistuivat kuvan sukat. Lankana on kaapin katköistä  löytynyt pätkävärjätty 7-veikkakerä . Pätkävärjätyissä langoissanhan  on usein ongelmana  kantapään epämääräinen raidoitus ja ratkaisinkin sen   tälläkertaa neulomalla  harmaalla  7-veljeksen jämälangalla kantapään ja neuloin yksiväristä harmaata kärkiinkin.Sukat lähtevät Tuntemattomalle Sotilaalle. Tuosta keräyksestä enemmän TÄÄLLÄ .

Messuilla nähdään!

T.Seijasisko