Ihan ekana haluan kiittää  monesta ihanasta kommentista,  mitä olen  taas viimeaikoina saanut. Paitsi  postauksiin niin  Vieraskirjaanikin on  ilokseni tullut taas kommentteja .  Vaikka kävijälaskurikin tikittäisi kuinka kovaa vauhtia, mutta  jos ei noita kommentteja ollenkaan tulisi, niin   jäisi minulta varmaan koko bloggailukin. Positiiviset kommentit ovat "bloggailun suola" -  tosi  mukava kannustin  - niitä lukiessa tietää varmasti , että blogilla   on ystävänsä.

Tälläviikolla  en ole juuri muuta käsitöinä  tehnytkään  kuin vierashuoneen peittoa. Monta , monta tuntia olen virkannut  ja  ihan kyllästymisen asti  ja saanutkin aikaan peräti 33 lappua lisää . Urakkaa kumminkin  riittää.


Puolimatkassa ollaan. En nyt oikein tiedä pitäsiko minun iloita vai itkeä  - lappuja on yhteensä nyt 151 kpl ( päätellytkin olen sitä mukaan ) mutta todellakin toiset 151 kpl on vielä tekemättä.


Kyllä tämä peiton kanssa ahertaminen  kuitenkin kannattaa.Peitto sopii minusta hyvin meidän vierashuoneeseemme. Aion   pitää viikon tauon  ja  sitten tarttua  taas tähän  työhön uudella innolla. Haaveena olisi, että saisin peiton tänä keväänä valmiiksi, mutta toki haluan tehdä myös ohessa muita käsitöitä. Laskin, että jos tekisin kymmenen  lappua viikossa niin toukokuun kolmannella viikolla tulisi valmista. Se voisikin olla realistinen tavoite. Malli on Hexagon: http://attic24.typepad.com/weblog/2008/11/hexagon-crochet.html


Kansalaisopiston Käsillä Hyvää Tehden kerhossa tänään päätimme , että koska OYS.in varastoissa on toistaiseksi aika mukavasti sytomyssyjä,  niin teemme tänä keväänä myssyjä Kajaanin syöpäpolille. Olin yhteydessäkin Kajaaniin  ja siellä oltiin iloisia kun kuulivat, että päätimme tehdä  myssyjä sinne. Ihanaa palautetta sain hoitajattarelta taas siitä , kuinka mieluisia myssyt ovat potilaille  ja kaikki tarvitsevat niitä kuulemma mukaan käyttävät. Vaikka kerhossa tehdään paljon muutakin todella tärkeää , upeaa hyväntekeväisyysneulontaa, niin olin tosi iloinen siitä, kuinka aika  moni kerholainen  aloitti tänään sytomyssynteon. 

Kauniita Sytomyssylankojakin oli jaossa mm.  useamman kerän kuvan puuvillalankaa eri  värejä oli opettajamme tytär  löytänyt kirpputorilta,hintaan   1,20 euroa./ 100 gramman kerä. Uskomatonta,  mutta vajaan kolmen  tunnin aikana eräs kerholainen sai ihan muutamaa kerrosta vaille valmiiksi olevan Hurricane myssyn  juuri kuvan  langasta. Siitä tuli tosi kaunis. Harmittelin ettei olllut kamera mukana. Teemme Kajaaniin "pakettiin" myös muutamia miesten myssyjä.

 Tarkempaa tietoa  sytomyssyilystä ja myssyjen toimitusositteita löytyy seuraavan linkin takaa.

http://seijasisko.vuodatus.net/blog/2564200/sytomyssyja-voi-tehda-edelleen-/

Hyvää loppuviikkoa

t. Seijasisko